Zeyno 1000'ler Kulübünde! 🎉

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
41,077
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
902532_oe2b5.jpg

Foruma seneler önce kaydolan ancak aktif olarak geçtiğimiz seneden itibaren ısınan ve kısa sürede çok sevilen isimlerden biri haline gelen, paylaştığı güzel şarkılarla dikkat çeken değerli üyemiz @Zeyno 1000'ler kulübüne girmiş bulunmakta. Kendisini 1000'ler kulübü adına tebrik ediyor ve nice dolu dolu neşeli mesajlar diliyoruz :Z

Nihayet Zeynom 1000'ler Kulübüne girmiş :Z
Nice mesajlara canım. Sen biz burun kıvırmayalım diye Hercai hediye etmiyordun. Bu iyiliğini unutmama adına ben hediye edeyim :A

Nihayet Zeynom 1000'ler Kulübüne girmiş :Z
Nice mesajlara canım. Sen biz burun kıvırmayalım diye Hercai hediye etmiyordun. Bu iyiliğini unutmama adına ben hediye edeyim :A

Teşekkürler canım evet nihayet 1000 i geçtim ee bunda etkileriniz büyük tabi hediyelerine bayıldım buarada tekrardan teşekkürler :love1:
------

@Zeyno tekrardan 1000'ler kulübüne girmeni tebrik ediyorum iyi ki aktif bir isim haline geldin. Yerin bende ayrıdır biliyorsun ve nice güzel mesajlara inşallah :bhr: :Z

Canım @Tolstoyevski senin de bendeki yerin çok ayrı ve her zaman da öyle olacak :love1: Güzel armağanların için çok teşekkür ederim 😘🥰😘

Nihayet girdin 1000ler kulübüne sevindim :Z Hayırlı olsun :bhr: inşallah daha da iyilerine girersin

• Harika
Reactions: Zeyno
Tebrikler olsun, pek konuşamasak da forumda bir yer edindin hem de özel bir yer, kutluyorum. :Z @Zeyno

• Harika
Tebrik ederim @Zeyno ilk bin mesaj yazdığını görmek daha ileriki sayılardan daha mutlu ediyor insanı. İşte hediyen

• Harika
Tebrikler olsun, pek konuşamasak da forumda bir yer edindin hem de özel bir yer, kutluyorum. :Z @Zeyno
Çok teşekkürler @serhatt cım :love1:
------

Tebrik ederim @Zeyno, nice güzel mesajlara. :Z

Hediyen de adaşından gelsin, bilmiyorum seviyor muydun... :A

Çok teşekkürler @Sherlock cum :love1:
------

Tebrik ederim @Zeyno ilk bin mesaj yazdığını görmek daha ileriki sayılardan daha mutlu ediyor insanı. İşte hediyen

Teşekkür ederim renkdaşım :love1:
------

Ekli dosyayı görüntüle 105580

Ekli dosyayı görüntüle 105581

Canım;
Kısa zamanda yaşamımda önemli yere geldin;
Forumun keyif veren yanlarıda hayatımıza değer katan insanları sunabilmesi..

İyi Ki Varsın;
Daha nice 1000 mesajlar diyeceğim ama herhalde 2000 gördüğümüzde Emre torun sahibi olur :F :F :F :F

@Zeyno
Bu güzel sözler için çoook teşekkür ederim duygularımız karşılıklı :love1:2000 gördüğümüzde Emre torun sahibi olur demişsin de yok artık o kadarda değil ama evliliğinin bi 10. yılında olabilir :A

Bu arada hediyelerin için de ayrı teşekkürlerimi sunuyorum yanlız üçüde nedense senin sevdiklerin neyse artık sen 15.000 olduğunda bende kopyala yapıştır yöntemiyle buradan transfer etmiş olurum sana :A

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı bayramlar @Zeyno . Forumda daha nice güzel başarılara inşallah. :Z
Tesekkürler hayirli bayramlar dilerim bende 🥰
------

Tebrik ederim @Zeyno . Nice mesajlara. 🙂 İyi bayramlar.
Tesekkür ederim darısı senin başina artik ben 1,5 yil cebellestim 😅 iyi bayramlar
------

Sonunda 1000'ler kulubüne girebildin, umarım daha fazla kulüp konularını görürüz, çok tebrikler. :Z @Zeyno
Tesekkür ederim evet sonunda basardim 😁

• Harika
  • Beğendim
Reactions: STAR and slhttnmtl