Namaz kılıyodu son bölümlerdeEnder'in demek istedim. Hızlı yazmaya çalışmaktan klavye hatası verdim
Ender'in ilk hallerini özlüyorum.
------
Azize Arslanbey dizinin sonuna doğru iyi karaktere evrildigi için asıl o yoldan çıkmış.![]()
Namaz kılıyodu son bölümlerdeEnder'in demek istedim. Hızlı yazmaya çalışmaktan klavye hatası verdim
Ender'in ilk hallerini özlüyorum.
------
Azize Arslanbey dizinin sonuna doğru iyi karaktere evrildigi için asıl o yoldan çıkmış.![]()
@cehennet 1.seneni ve 1000'ler kulübüne girmeni tebrik ediyorum, nice senelere ve nice mesajlara inşallah
Hediye olarak biraz farklılık olsun ve havalar serinleyince iyi gider maksatlı bir klasik bırakıyorum...
![]()
Namaz kılıyodu son bölümlerde![]()
Nice nice 1000 lere canım tebrikler@cehennet
Tebrikler. Çenen iyi açılmış, çabuk 1000 olmuşsun.Sana, seni yansıtan bir hediye veriyorum. Seversin Şahika Ekinci'yi.
![]()
Nice 1.000 mesajlaraHamdi Bey de başarından dolayı tebrik ediyor
![]()
Ben sadece elçiyim zatenHak yola dönüşü giderken. Zaten Türk halkı hep aynı. 60'ına kadar yapar yapar sonra tövbe eder
------
Teşekkürler Zeynocum.Senin konuda geliyorum bende şimdi. Elim boş geleceğim
------
Sohbet koyu burada yaa. Hemen yazmışım. 1 yıl 2 haftayı buldu aslında.
Şahika boşuna ölerek ivme kaybetti.
------
Teşekkürler Aykutcum. Hamdi ile arama girme![]()
Hak yola dönüşü giderken. Zaten Türk halkı hep aynı. 60'ına kadar yapar yapar sonra tövbe eder![]()
Ben sadece elçiyim zaten![]()
Aslında şöyle insanın nefsini yönetmesi lazım tabii şeytan da işin içine girince zor oluyoVesvese şu bu
![]()
Gelmen yeterli hayatım istediğin gibi gelTeşekkürler Zeynocum.Senin konuda geliyorum bende şimdi. Elim boş geleceğim
------
Şeytan hep der çok gençsin yapma etme namaz kılma daha çok var tövbe edersin Allah affeder felan şuan aklıma da veriyor böyle şeyleriBana hediye olarak bir numara söylersin artık. Bu akşam ihtiyacım olacak.
Edep illa edep diyorsun. O konular cok derin. Benim kafayı çok yoruyor o konular![]()
Gelmen yeterli hayatım istediğin gibi gel![]()
Şeytan hep der çok gençsin yapma etme namaz kılma daha çok var tövbe edersin Allah affeder felan şuan aklıma da veriyor böyle şeyleri
Ben sadece Yaman Bey hayranıyım artık diziyi terk edeli çok oldu ama Halilden geçemedim işte biYaman beyi severim aslında. Onuda haber aralarında izliyorum. Çok yavaş akması dışında sorun yok dizi
Of dert bu nasihat değil şuan yaşadığım dertttttYaman beyi severim aslında. Onuda haber aralarında izliyorum. Çok yavaş akması dışında sorun yok dizide
------
Bana nasihat verme bana para ver diye söz var bilir misin![]()
Ben sadece Yaman Bey hayranıyım artık diziyi terk edeli çok oldu ama Halilden geçemedim işte bi![]()
Bunu beğenmiyorum ben. Çok kaba bir suratı var fazla fazla fazla erkeksi.Bende özetten özete bakıyordum zaten. Çok yavaş ama dimi dizi. Bu parlağı @serhatt görmesin kapar![]()
TebriklerCEHENNET'te yaşıyorum ben.
Foruma 1 yıl önce üye oldum ama @Dosi ve @xdragxx 'in var mısın yok musun konusuna etiketlemeyi üzerine, daha sonrada gelişen güzel sohbet üzerine daha aktif olmaya karar verdim. Eğlenceli ve çıkarsız forum dünyasında yer almaktan zevk alıyorum. 1000 adet mesaj yazmamda bana eşlik eden başta @EmreCan @Cervantes @Dosi @xdragxx @AteşBöceği @serhatt @Emre Ozansoy @xemrexxx @The_Erinch @Angelica @Tolstoyevski @slhttnmtl @kerem @Aserat @Araf ... tüm forum üyelerine teşekkür ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 105563
Bunu beğenmiyorum ben. Çok kaba bir suratı var fazla fazla fazla erkeksi.![]()
Tebrikler
Sen al.