Bu Dönemin Kurtarıcısı,Serin Bir Mola....!!!

Hangi Soğuk İçecekleri Tercih Ediyorsunuz?

• Gazlı İçecekler

Oy: 15 53.6%
  • Alkollü İçecekler

Oy: 4 14.3%
  • Limonata

Oy: 9 32.1%
  • Soğuk Kahve

Oy: 2 7.1%
  • Milkshake

• Smoothie

Oy: 1 3.6%
  • Soğuk Çay

Oy: 7 25.0%
  • Diğer(Lütfen Belirtiniz)

• Ben Soğuk İçecek Tüketmiyorum.

Oy: 1 3.6%
  • Hepsini Birden :)

Oy: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Hepsi de çok sağlıksız şeyler maalesef. :(

Gazlı içecekleri anlatmaya gerek yok. Ice tea seviyordum ama aşırı şekerli oluşu nedeniyle onu da bıraktım.

Şekersiz meyve sularından tüketmeye başladım deneme olarak, onlar da sağlıklı sayılmaz ama kötünün iyisi idare ediyoruz. :A

Ayran yaz-kış vazgeçilmezim zaten. Yazın daha da güzel oluyor. :A
@Dosi Bu cevaba bayıldı :A
------

Başlığı yiyecekler ekleyelim o zaman:A
İzmitli misin sennnn :F:F:F Başlığımıııı ellemeeeeeee :X:X

Sen Manisa, bir arkadaş daha vardı Manisa'dan. Sizin başkentiniz zaten İzmir. Ben de yakın sayılırım. Fav10 İzmir buluşması tertip edebiliriz bak ama alkolsüz. :A
Buluşma konusunda @dreamy ve @MasacRE vık vık vık yapıyorlar yoksa bana heryol mübah...

@kerem gelecek Almanyadan az kaldı :oley: :oley:

Ben trenle gelirim, İzmir'i çok iyi bilmediğim için ben en fazla Basmane'de olurum, orada karşılaşırsınız beni. :A @MEnes kardeşim atıyla gelir. :A
@MEnes im gelir ya... Uçan Halısı ile.
Manisaya bile trenle gelirsin kardeşim. Karşılarız.

Yeter ki organizasyon olsun bana hertürlü uyar.

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Ben trenle gelirim, İzmir'i çok iyi bilmediğim için ben en fazla Basmane'de olurum, orada karşılaşırsınız beni. :A @MEnes kardeşim atıyla gelir. :A

@MEnes im gelir ya... Uçan Halısı ile.
Manisaya bile trenle gelirsin kardeşim. Karşılarız.

Yeter ki organizasyon olsun bana hertürlü uyar.
Bu seneki tüm izin haklarımı fazlasıyla kullandığım için bu sene zor gibi görünüyor... :A Yamyam gibi tatil yaptım, yapıyorum... :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
  • Güldürdün
Reactions: MEnes
Bu seneki tüm izin haklarımı fazlasıyla kullandığım için bu sene zor gibi görünüyor... :A Yamyam gibi tatil yaptım, yapıyorum... :A
Bitmeden önce gerçekleştirirsek eğer, o zaman belki gelirsin, zordur da neyse. Ev hazır zaten, @MasacRE kardeşim ağırlar seni. Emr-i vaki yaptık. :A
Vallahi @dreamy @Zeyno bilirim bak Has Manisalı. Komşular çok ama @slhttnmtl @DarkLegenD
5.5 saat yolculuk çekebileceklerse, @HeisenBerg ile @DarkLegenD de gelebilir. Denizli'den çok uzak ama Aydın'dan yine bir tık daha yakın. :A