Kızzz İçecek dedimmm yaaa.. gerçi dondurmayı bu sıcakta 2 dk bekletirsen soğuk çorba niyetine deneyebilirsin
Başlığı yiyecekler ekleyelim o zaman
Kızzz İçecek dedimmm yaaa.. gerçi dondurmayı bu sıcakta 2 dk bekletirsen soğuk çorba niyetine deneyebilirsin
@Dosi Bu cevaba bayıldıHepsi de çok sağlıksız şeyler maalesef.
Gazlı içecekleri anlatmaya gerek yok. Ice tea seviyordum ama aşırı şekerli oluşu nedeniyle onu da bıraktım.
Şekersiz meyve sularından tüketmeye başladım deneme olarak, onlar da sağlıklı sayılmaz ama kötünün iyisi idare ediyoruz.
Ayran yaz-kış vazgeçilmezim zaten. Yazın daha da güzel oluyor.
İzmitli misin sennnn Başlığımıııı ellemeeeeeeeBaşlığı yiyecekler ekleyelim o zaman
Alıyor ama @DarkLegenD
Yarın Bayram var kardeşim, mübarek arefe günü millete neler söylüyorsun...@MasacRE: "Soğuk, buz gibi alkollü içecek ne iyi gider."
@Dosi, @MEnes, @Sherlock, @Tolstoyevski ve @Maskeli Fedai.
İzmirlinin hali başka olur.. @MasacRE Kordonda kap gel koçum@MasacRE: "Soğuk, buz gibi alkollü içecek ne iyi gider."
@Dosi, @MEnes, @Sherlock, @Tolstoyevski ve @Maskeli Fedai.
Doğru doğru, bayram bayram adam içmez herhalde.Yarın Bayram var kardeşim, mübarek arefe günü millete neler söylüyorsun...
Yaaniii bir şey diyemem, herkesin kendi bileceği iş...Doğru doğru, bayram bayram adam içmez herhalde.
Sen Manisa, bir arkadaş daha vardı Manisa'dan. Sizin başkentiniz zaten İzmir. Ben de yakın sayılırım. Fav10 İzmir buluşması tertip edebiliriz bak ama alkolsüz.İzmirlinin hali başka olur.. @MasacRE Kordonda kap gel koçum
Ahahahahhaha yaşlı akrabaları hatırlattı bu banaÇay iç yiğenim, harareti alır.
Not: 50 yaşındayım
Bizim tren Manisa'ya gitmiyor. En güzeli Konak yaparız. Belki @Frank Slade de gelir, o da bir Manisalı.@MEnes im gelir ya... Uçan Halısı ile.
Manisaya bile trenle gelirsin kardeşim. Karşılarız.
Yeter ki organizasyon olsun bana hertürlü uyar.
Ben trenle gelirim, İzmir'i çok iyi bilmediğim için ben en fazla Basmane'de olurum, orada karşılaşırsınız beni. @MEnes kardeşim atıyla gelir.
Bu seneki tüm izin haklarımı fazlasıyla kullandığım için bu sene zor gibi görünüyor... Yamyam gibi tatil yaptım, yapıyorum...@MEnes im gelir ya... Uçan Halısı ile.
Manisaya bile trenle gelirsin kardeşim. Karşılarız.
Yeter ki organizasyon olsun bana hertürlü uyar.
Vallahi @dreamy @Zeyno bilirim bak Has Manisalı. Komşular çok ama @slhttnmtl @DarkLegenDBizim tren Manisa'ya gitmiyor. En güzeli Konak yaparız. Belki @Frank Slade de gelir, o da bir Manisalı.
Aynen stlaklarken yoruldumBu seneki tüm izin haklarımı fazlasıyla kullandığım için bu sene zor gibi görünüyor... Yamyam gibi tatil yaptım, yapıyorum...
Sürekli konum değiştiriyorum bir de, nerede bu hep geziyor demişsindir...Vallahi @dreamy @Zeyno bilirim bak Has Manisalı. Komşular çok ama @slhttnmtl @DarkLegenD
------
Aynen stlaklarken yoruldum
Bitmeden önce gerçekleştirirsek eğer, o zaman belki gelirsin, zordur da neyse. Ev hazır zaten, @MasacRE kardeşim ağırlar seni. Emr-i vaki yaptık.Bu seneki tüm izin haklarımı fazlasıyla kullandığım için bu sene zor gibi görünüyor... Yamyam gibi tatil yaptım, yapıyorum...
5.5 saat yolculuk çekebileceklerse, @HeisenBerg ile @DarkLegenD de gelebilir. Denizli'den çok uzak ama Aydın'dan yine bir tık daha yakın.