@Dosi @Cervantes ve ben çok uyardık çoooooooooook. Umarım kutunda 500.000 TL vardır...
Teklife son 4 kutu kaldı bu tur çok kötü başladık maalesef...
Evet ama burda 500 bin çıktığına dair bir cümle göremedim500.000 çıkmış
Yaaa unutmuşum diyorum ya skljgklsjEvet ama burda 500 bin çıktığına dair bir cümle göremedim![]()
Maalesef 150.000 TL vardı. Son 3'tür kırmızı açıyoruz biraz daha dikkatli olalım...Son kararım
Bende göremedim, ilk sayfaya gidip baktım, orada yazıyordu.Evet ama burda 500 bin çıktığına dair bir cümle göremedim![]()
Mavi bu sefer.@Emre Ozansoy burada mısın?Dün kırmızı hissediyorum demişti ve 500.000 TL açmıştı onun da görüşünü alalım.
İyi gidiyordu gördüğüm kadarıylaKötü gitti çünkü![]()
3 tane üst üste kırmızı açtıİyi gidiyordu gördüğüm kadarıyla![]()
20 diyorum
Bi sonrakine inşallah
@Gerekli24 ne düşünüyorsun kutun hakkında?20 diyorum
Benim kutuda düşük mü var acaba
İlk teklif öncesi dedin somra gitti kırmızılar. @Emre Ozansoy mavi hissediyorum diyor o 21 ve sen 20 dedin20 diyorum
------
Bi sonrakine inşallah
Bilemem korkuttun hep kırmızı açtıBenim kutuda düşük mü var acaba![]()
Cezasını çeker.İlk teklif öncesi dedin somra gitti kırmızılar. @Emre Ozansoy mavi hissediyorum diyor o 21 ve sen 20 dedin
------
Bilemem korkuttun hep kırmızı açtı![]()
Sunucular üst üste bir kutuyu işaret ediyorsa büyük ihtimalle düşük vardır o kutuda, gönül rahatlığı ile 11 'i aç20 diyorum
------
Bi sonrakine inşallah
Yoo kendi isteğimle açtım hepteİlk teklif öncesi dedin somra gitti kırmızılar. @Emre Ozansoy mavi hissediyorum diyor o 21 ve sen 20 dedin
------
Bilemem korkuttun hep kırmızı açtı![]()