Ozan ilk defa kırmızı açtı mesela...Genelde açanlar bir noktadan sonra büyük para açıyor
------
Moral bozma Seyfullah 2-3 kutu mavi açıp moralini yerine getirebilirsin
Ozan ilk defa kırmızı açtı mesela...Genelde açanlar bir noktadan sonra büyük para açıyor
23 numaraydı..Şimdi de cehennet diyorum numarası kaçtı ya gene unuttum bak 😂
Evet son kararım23 numaraydı..
O kadar kişi açma dediği halde @cehennet diyorsun yani son kararın mı?
@Dosi @Cervantes ve ben çok uyardık çoooooooooook. Umarım kutunda 500.000 TL vardır...Evet son kararım
Neyse devam edelim moral Loading.....@Dosi @Cervantes ve ben çok uyardık çoooooooooook. Umarım kutunda 500.000 TL vardır...
Teklife son 4 kutu kaldı bu tur çok kötü başladık maalesef...
4 ve 11'i erteledi...@seyfullXh sen hâlâ 11'i açmadın galiba? Biraz odaklan başta çok iyi gitmiştin
@Emre Ozansoy burada mısın? Dün kırmızı hissediyorum demişti ve 500.000 TL açmıştı onun da görüşünü alalım.21 diyorum şimdide
Evet son kararım
Ne çıktığını yazmadın ama?@Dosi @Cervantes ve ben çok uyardık çoooooooooook. Umarım kutunda 500.000 TL vardır...
Teklife son 4 kutu kaldı bu tur çok kötü başladık maalesef...
Skgsjklgkj 500.000 TL vardı @cehennet kutusunda. 500.000'ü görünce 2. 500.000'i yazmamışım...Ne çıktığını yazmadın ama?
500.000 çıkmışNe çıktığını yazmadın ama?
Teker teker baktım acaba ben mi kaçırdım diye kutudan ne çıktığını yazmamışsın çünküSkgsjklgkj 500.000 TL vardı @cehennet kutusunda. 500.000'ü görünce 2. 500.000'i yazmamışım...
Bir kerede yakma be @cehennet .
Skgsjklgkj 500.000 TL vardı @cehennet kutusunda. 500.000'ü görünce 2. 500.000'i yazmamışım...
Tamam yazmamışım zaten farklı bir şey demedim...Teker teker baktım acaba ben mi kaçırdım diye kutudan ne çıktığını yazmamışsın çünkü