Ozan ilk defa kırmızı açtı mesela...Genelde açanlar bir noktadan sonra büyük para açıyor![]()
------
Moral bozma Seyfullah 2-3 kutu mavi açıp moralini yerine getirebilirsin
Ozan ilk defa kırmızı açtı mesela...Genelde açanlar bir noktadan sonra büyük para açıyor![]()
23 numaraydı..Şimdi de cehennet diyorum numarası kaçtı ya gene unuttum bak 😂
Evet son kararım23 numaraydı..
O kadar kişi açma dediği halde @cehennet diyorsun yani son kararın mı?
@Dosi @Cervantes ve ben çok uyardık çoooooooooook. Umarım kutunda 500.000 TL vardır...Evet son kararım
Neyse devam edelim moral Loading.....@Dosi @Cervantes ve ben çok uyardık çoooooooooook. Umarım kutunda 500.000 TL vardır...
Teklife son 4 kutu kaldı bu tur çok kötü başladık maalesef...
4 ve 11'i erteledi...@seyfullXh sen hâlâ 11'i açmadın galiba? Biraz odaklan başta çok iyi gitmiştin
@Emre Ozansoy burada mısın?21 diyorum şimdide
Evet son kararım
Ne çıktığını yazmadın ama?@Dosi @Cervantes ve ben çok uyardık çoooooooooook. Umarım kutunda 500.000 TL vardır...
Teklife son 4 kutu kaldı bu tur çok kötü başladık maalesef...
Skgsjklgkj 500.000 TL vardı @cehennet kutusunda. 500.000'ü görünce 2. 500.000'i yazmamışım...Ne çıktığını yazmadın ama?![]()
500.000 çıkmışNe çıktığını yazmadın ama?![]()
Teker teker baktım acaba ben mi kaçırdım diye kutudan ne çıktığını yazmamışsın çünküSkgsjklgkj 500.000 TL vardı @cehennet kutusunda. 500.000'ü görünce 2. 500.000'i yazmamışım...
Bir kerede yakma be @cehennet .![]()
Skgsjklgkj 500.000 TL vardı @cehennet kutusunda. 500.000'ü görünce 2. 500.000'i yazmamışım...
Tamam yazmamışım zaten farklı bir şey demedim...Teker teker baktım acaba ben mi kaçırdım diye kutudan ne çıktığını yazmamışsın çünkü