Sihirli Kız
161.ölüm
Türkiye’nin ve İrlanda’nın yürümesi
Nisirostaki yanardağı harekete geçirdi kos ve Bodrum birleşebilir Yunanistan Karadeniz bile yok olma tehlikesine geldi Ege Denizi Akdeniz’i bile adalar büyük tehlikededir on iki Ada
Bu sihri yapanın eski Periliçe olduğunu zannederler
Perilona gezegeni aslında Bir virüs üretim gezegeni ismi Delta gezegeni liderlnin adıda
Koradeltona kraliçesi lakabı onun eşinin Delcan Plus ismiyle telefon yapan yerler var Delcan pro max Türkiye’de Delta Pro max diye yazarlar bu iş Hande ve karanlıklar lordu
İsveç ve İrlanda vay be Dodo bu nasıl olur
Eski Periliçeye olanları gösterir sihirin etkisi bozulur
Dünya kurtulur
Türkiye’de bir cornetto reklamına sihir yapacağım Yunanistan kornetto reklamı gibi olacak senaryoyu ben ilham vereceğim
Kornettonun içinden dudaktan öpüşün çıkar
Aşı karşıtları ve aşı gidemeyen yerlere periler aşı yollar
Reyyan ilk doz aşısını olur biontech herkese yaparlar
Dodo aşı ne zorunlu bu ben periyim aşı olmam
Seni dünyadan sürelim Anne
Bir anda Televizyondaki güllü kornetto reklamı
Bu ne böyle eyvah cinayet ihbarı koronaya yakalanan birisi iyileşince Aşıdan kaçmış bir doktoru bağlayıp mangal yapıp yemiş Döner bıçağıyla doğramış
Ne bu tam vahşet yam yam çetesiyle karşıya karşıyayız
Karanlıklar lordu ve Hande kötü kahkahasını atar
161.Bölümün sonu
@Dosi @eskici @serhatt @Emre Ozansoy @The_Erinch @Angelica @kerem @Tolstoyevski @xdragxx @slhttnmtl
161.ölüm
Türkiye’nin ve İrlanda’nın yürümesi
Nisirostaki yanardağı harekete geçirdi kos ve Bodrum birleşebilir Yunanistan Karadeniz bile yok olma tehlikesine geldi Ege Denizi Akdeniz’i bile adalar büyük tehlikededir on iki Ada
Bu sihri yapanın eski Periliçe olduğunu zannederler
Perilona gezegeni aslında Bir virüs üretim gezegeni ismi Delta gezegeni liderlnin adıda
Koradeltona kraliçesi lakabı onun eşinin Delcan Plus ismiyle telefon yapan yerler var Delcan pro max Türkiye’de Delta Pro max diye yazarlar bu iş Hande ve karanlıklar lordu
İsveç ve İrlanda vay be Dodo bu nasıl olur
Eski Periliçeye olanları gösterir sihirin etkisi bozulur
Dünya kurtulur
Türkiye’de bir cornetto reklamına sihir yapacağım Yunanistan kornetto reklamı gibi olacak senaryoyu ben ilham vereceğim
Kornettonun içinden dudaktan öpüşün çıkar
Aşı karşıtları ve aşı gidemeyen yerlere periler aşı yollar
Reyyan ilk doz aşısını olur biontech herkese yaparlar
Dodo aşı ne zorunlu bu ben periyim aşı olmam
Seni dünyadan sürelim Anne
Bir anda Televizyondaki güllü kornetto reklamı
Bu ne böyle eyvah cinayet ihbarı koronaya yakalanan birisi iyileşince Aşıdan kaçmış bir doktoru bağlayıp mangal yapıp yemiş Döner bıçağıyla doğramış
Ne bu tam vahşet yam yam çetesiyle karşıya karşıyayız
Karanlıklar lordu ve Hande kötü kahkahasını atar
@Dosi @eskici @serhatt @Emre Ozansoy @The_Erinch @Angelica @kerem @Tolstoyevski @xdragxx @slhttnmtl