Bunu not edeyim. Bakalım doğru çıkacak mıBen 200.000 hissediyorum
Bunu not edeyim. Bakalım doğru çıkacak mıBen 200.000 hissediyorum
Bizden hızlısı mezarda 😎@Angelica mavi açmaya doyamadı cidden Güzel teklife 7 kutu kaldı düne göre hızlı gidecez gibi
Orası hiç belli olmaz bir bakarsın sarkar@Angelica mavi açmaya doyamadı cidden Güzel teklife 7 kutu kaldı düne göre hızlı gidecez gibi
Sıradaki kutuyu alalımBizden hızlısı mezarda 😎
İki Emre arasındaki kazanç farkına dikkat çekmek istiyorum, biri görüşlere pek önem vermedi ve sonuç malum, diğeri biraz uzattı ve sonuç yine malum@Tolstoyevski sen ne düşünüyorsun. @seyfullXh 'a fikir ver
13Orası hiç belli olmaz bir bakarsın sarkar
------
Sıradaki kutuyu alalım
@seyfullXh kutumda mavi vardır diyorİki Emre arasındaki kazanç farkına dikkat çekmek istiyorum, biri görüşlere pek önem vermedi ve sonuç malum, diğeri biraz uzattı ve sonuç yine malum
5 numaralı kutunun sahibi olarak şahsen son dönemlerde hislerim pek doğru çıkmıyor. Bu yüzden yanıltmamak adına net bir şey dememekle birlikte bence iki kez üst üste kırmızı açmam istatiksel açıdan daha düşük olma ihtimali olduğu için bugün maviye yakın da olabilirim Ama hiç 500.000 çıkmadı kutumdan sanırım, illa ki bir yerde çıkacaktır ve o gün bugün de olabilir...
Mavi şansın ta kendisidir 😎@seyfullXh kutumda mavi vardır diyor
13 numara @Doğan 'a ait. Son kararın mı?
Çok politik bir cevap bu. Her yöne çekilebilir.İki Emre arasındaki kazanç farkına dikkat çekmek istiyorum, biri görüşlere pek önem vermedi ve sonuç malum, diğeri biraz uzattı ve sonuç yine malum
5 numaralı kutunun sahibi olarak şahsen son dönemlerde hislerim pek doğru çıkmıyor. Bu yüzden yanıltmamak adına net bir şey dememekle birlikte bence iki kez üst üste kırmızı açmam istatiksel açıdan daha düşük olma ihtimali olduğu için bugün maviye yakın da olabilirim Ama hiç 500.000 çıkmadı kutumdan sanırım, illa ki bir yerde çıkacaktır ve o gün bugün de olabilir...
Mavileri açtır. Kırmızılar sana çok para getirtirMavi şansın ta kendisidir 😎
Ne mavi ne kırmızı. Kutudan 25. 000 çıktı.Son kararım
Orta dereceli mi diyelim ozaman bunaMavileri açtır. Kırmızılar sana çok para getirtir
------
Ne mavi ne kırmızı. Kutudan 25. 000 çıktı.
Aynen ama iyidir. Kırmızı olmasın yeterliOrta dereceli mi diyelim ozaman buna
11Aynen ama iyidir. Kırmızı olmasın yeterli
Sıradaki numarayı alalım
Neden ben 😱Ama 500.000 çıkarsa da benden bilme @Dosi den bil @seyfullXh
11 numara slhttnmtl ama herzamanki gibi yok.
Ben etiket etmedim yok diye@slhttnmtl buralarda mı?