Bunu not edeyim. Bakalım doğru çıkacak mıBen 200.000 hissediyorum![]()
Bunu not edeyim. Bakalım doğru çıkacak mıBen 200.000 hissediyorum![]()
Bizden hızlısı mezarda 😎
Orası hiç belli olmaz
Sıradaki kutuyu alalımBizden hızlısı mezarda 😎
İki Emre arasındaki kazanç farkına dikkat çekmek istiyorum, biri görüşlere pek önem vermedi ve sonuç malum, diğeri biraz uzattı ve sonuç yine malum
13Orası hiç belli olmazbir bakarsın sarkar
------
Sıradaki kutuyu alalım![]()
@seyfullXh kutumda mavi vardır diyorİki Emre arasındaki kazanç farkına dikkat çekmek istiyorum, biri görüşlere pek önem vermedi ve sonuç malum, diğeri biraz uzattı ve sonuç yine malum
5 numaralı kutunun sahibi olarak şahsen son dönemlerde hislerim pek doğru çıkmıyor. Bu yüzden yanıltmamak adına net bir şey dememekle birlikte bence iki kez üst üste kırmızı açmam istatiksel açıdan daha düşük olma ihtimali olduğu için bugün maviye yakın da olabilirimAma hiç 500.000 çıkmadı kutumdan sanırım, illa ki bir yerde çıkacaktır ve o gün bugün de olabilir...
Mavi şansın ta kendisidir 😎@seyfullXh kutumda mavi vardır diyor![]()
13 numara @Doğan 'a ait. Son kararın mı?
Çok politik bir cevap bu. Her yöne çekilebilir.İki Emre arasındaki kazanç farkına dikkat çekmek istiyorum, biri görüşlere pek önem vermedi ve sonuç malum, diğeri biraz uzattı ve sonuç yine malum
5 numaralı kutunun sahibi olarak şahsen son dönemlerde hislerim pek doğru çıkmıyor. Bu yüzden yanıltmamak adına net bir şey dememekle birlikte bence iki kez üst üste kırmızı açmam istatiksel açıdan daha düşük olma ihtimali olduğu için bugün maviye yakın da olabilirimAma hiç 500.000 çıkmadı kutumdan sanırım, illa ki bir yerde çıkacaktır ve o gün bugün de olabilir...
Mavileri açtır. Kırmızılar sana çok para getirtirMavi şansın ta kendisidir 😎
Ne mavi ne kırmızı. Kutudan 25. 000 çıktı.Son kararım
Orta dereceli mi diyelim ozaman bunaMavileri açtır. Kırmızılar sana çok para getirtir
------
Ne mavi ne kırmızı. Kutudan 25. 000 çıktı.
Aynen ama iyidir. Kırmızı olmasın yeterliOrta dereceli mi diyelim ozaman buna
11Aynen ama iyidir. Kırmızı olmasın yeterli
Sıradaki numarayı alalım![]()
Neden ben 😱
11 numara slhttnmtl ama herzamanki gibi yok.
Ben etiket etmedim@slhttnmtl buralarda mı?![]()