Ooo açken sen sen değilsin500 k açmak kötü bişey mi kdslkffl
------
Delirir mi diyosun![]()
Ooo açken sen sen değilsin500 k açmak kötü bişey mi kdslkffl
------
Delirir mi diyosun![]()
SjsjjsjjsKötü bir şey tabii ki bu zamana kadar iyi geldin sen skljklsgjkljkls @Dosi
Ne kadar kutu değerini büyük açarsan o kadar kötü...
Ciddi misin :OKötü bir şey tabii ki bu zamana kadar iyi geldin sen skljklsgjkljkls @Dosi
Ne kadar kutu değerini büyük açarsan o kadar kötü...
Evet çok ciddiyimCiddi misin :O![]()
Öyle vallahaSjsjjsjjs
Herzaman ilki yaşıyoruz![]()
Son iki kutuya 500 bin kalırsa 100 bin üzeri teklif gelir sana. Hatta 200 bin üzeriCiddi misin :O![]()
Çoook açımOoo açken sen sen değilsin![]()
Delirmek az kalır sapıtır500 k açmak kötü bişey mi kdslkffl
------
Delirir mi diyosun![]()
Bana misafir geldi gitti. Millet evde uyumaya gitti yarışma hâlâ varDevam ediyormuymuş ya![]()
@xdragxx doğru mu ?Delirmek az kalır sapıtırDuvarları yumruklar , ayıp şeyler bile yapar.
Evet evet evettttttttttt@Cervantes'i dinleyim diyorsun yani dimi son kararın mı?![]()
Sen gelmeden kapanışı yapmak istemedilerDevam ediyormuymuş ya![]()
İçimden de masmavi geçiyordu tühTüyoyu vermiştim aslında...
500.000 TL açtı @Veteran huylu huyundan vazgeçmiyor. Teklif öncesi son kutu iyi düşün milleti dinle az...
200.000 TL vardı. Bu tur kötü gittik. Hamdi Bey'i bekliyoruz... Aferin sana @mesmeso
Nazara geldim devil eyeeeee kimse onun gözünü çıkarıcam200.000 TL vardı. Bu tur kötü gittik. Hamdi Bey'i bekliyoruz... Aferin sana @mesmeso
Hamdi Bey'in yeni teklifi 40.000 TL var mısın yok musun? Yokum dersen 2 kutu kaldı son sonra bitiyorNazara geldim devil eyeeeee kimse onun gözünü çıkarıcam