Emrecan hadi Hamdi bekliyor cevabını Sen böyle yaparsan bitmez tabiibak bak beni dinleyerek ne kadar iyi rakamlarla devam ediyorsun @EmreCan
Emrecan hadi Hamdi bekliyor cevabını Sen böyle yaparsan bitmez tabiibak bak beni dinleyerek ne kadar iyi rakamlarla devam ediyorsun @EmreCan
O paralar ile gözümü boyayamaz hamdiEmrecan hadi Hamdi bekliyor cevabını Sen böyle yaparsan bitmez tabii
Yokuuum demeyi çok farklı yapan bir yarışmacıO paralar ile gözümü boyayamaz hamdi
@Veteran diyorumYokuuum demeyi çok farklı yapan bir yarışmacı
O zaman kalan kutulara bakalım.
Mesmeso, Heisenberg, Emre Ozansoy, Veteran ve Burak97 seç birini
Buralarda yok maalesef. İlk başlarda çok yakıyordu ama son zamanlarda toparladı son kararın mı?@Veteran diyorum
Evet son kararımBuralarda yok maalesef. İlk başlarda çok yakıyordu ama son zamanlarda toparladı son kararın mı?
Yayın bu saate kadar uzayınca gececi tayfadan bir kitleyi de çekti yarışmaya.@MasacRE ilk kez daha yayındayken yakaladın gel
sorma direk aç adam ölecek açlıktanson kararın mı?
Yok çıkacağım ben, size kolay gelsin@MasacRE ilk kez daha yayındayken yakaladın gel
Tüyoyu vermiştim aslında...Evet son kararım
Valla öyle djdkfjfjd ölüyorum en son 4 de yemek yedim o da iş yerinde zatensorma direk aç adam ölecek açlıktan
Dur az kaldı 500.000'e odaklanValla öyle djdkfjfjd ölüyorum en son 4 de yemek yedim o da iş yerinde zaten
Bunu yazdım kenara.Yok çıkacağım ben, size kolay gelsin
500 k açmak kötü bişey mi kdslkfflTüyoyu vermiştim aslında...
500.000 TL açtı @Veteran huylu huyundan vazgeçmiyor. Teklif öncesi son kutu iyi düşün milleti dinle az...
Delirir mi diyosun
Kötü bir şey tabii ki bu zamana kadar iyi geldin sen skljklsgjkljkls @Dosi500 k açmak kötü bişey mi kdslkffl