14 açtık 10 kaldıKaç kutu kaldı
14 açtık 10 kaldıKaç kutu kaldı
Bitmedi mi la hala14 açtık 10 kaldı![]()
İlk sayfaya bakKaç kutu kaldı
çok teşekkür ederim canım arkadaşım vefalı arkadaşım sen olmasan yarışmada bu kadar ilerleyemezdim ❤️❤️❤️❤️
Yooooooook artııııııık la diyoBitmedi mi la hala
2 buçuk saat olucak en hızlı şekilde yapalım sizde beklemeyinYooooooook artııııııık la diyo
La asıl siz hiç mi VMYM izlemediniz 22 kutu açarsın sonra 2 kutu kalır dilediğini alırsınHadi bi kutu daha söyle sonraki süreç hızlı olur zaten biter 40-45 dakkaya
![]()
Sende bu mesajı otomatikman atar oldun.ssİlk sayfaya bak![]()
2 kez yaktım bu sefer telafi edecem mi diyorsun?
Yok yok normalde 3 saat sürüyor zaten sıkıntı yok çok da hızlı gitme2 buçuk saat olucak en hızlı şekilde yapalım sizde beklemeyin
Yoook artık yine celladı dinliyorum diyorsun yani son kararın mı?20 yi @Gerekli24 ü aç @xdragxx
Benim için sorun yok sabaha kadar uyanık kalırım ama sizleri bilemem2 kez yaktım bu sefer telafi edecem mi diyorsun?
------
Yok yok normalde 3 saat sürüyor zaten sıkıntı yok çok da hızlı gitme![]()
Üşengeç kişiler hep bize soruyorSende bu mesajı otomatikman atar oldun.ss
YessssssssYoook artık yine celladı dinliyorum diyorsun yani son kararın mı?![]()
Yok 45 dakikaya bitsin tabiiBenim için sorun yok sabaha kadar uyanık kalırım ama sizleri bilemem
Ödfc sksmdkkffYoook artık yine celladı dinliyorum diyorsun yani son kararın mı?![]()
@xdragxx olmadı az mola verin. Herkes gitse bile gececi tayfa yeterBenim için sorun yok sabaha kadar uyanık kalırım ama sizleri bilemem