@Cervantes @cehennet @12.Adam @BARON男爵 siz ne diyorsunuz ?Biraz önce burdaymış ama gitmiş. Son kararın mı konudaki arkadaşlar ne düşünüyor?![]()
@Cervantes @cehennet @12.Adam @BARON男爵 siz ne diyorsunuz ?Biraz önce burdaymış ama gitmiş. Son kararın mı konudaki arkadaşlar ne düşünüyor?![]()
Onların fikrini almak istiyorumBiraz önce burdaymış ama gitmiş. Son kararın mı konudaki arkadaşlar ne düşünüyor?![]()
Aynen seriiiiiii
Benle finale git diyorum..
İlk sayfada açılanlar belli. Kim ne kadar açmışBenle finale git diyorum..
Birde bu kutuları görsele döksen daha iyi olmaz mı yani açılanlara çarpı koysan vs. takip etmesi daha kolay olurdu bence.@xdragxx
Sizin için daha kolay olurdu ama bizim için de çok zor olurduBenle finale git diyorum..
Birde bu kutuları görsele döksen daha iyi olmaz mı yani açılanlara çarpı koysan vs. takip etmesi daha kolay olurdu bence.@xdragxx
İşte letafet, işte zarafet , işte fazilet işte adam gibi adamlık.Benle finale git diyorum..
Bizim ilk sayfada belirttiğimiz demiyor mu?Sizin için daha kolay olurdu ama bizim için de çok zor olurduÖnceden hazırlayalım desek bir sürü kombinasyon var onu da düşündüm ama olmaz yani
![]()
3 kendi kutusu 10 mrt-06'nın ama açma diyor 13 de Doğan'ın3 -10-13
Bizimkinin görsellisini istiyorBizim ilk sayfada belirttiğimiz demiyor mu?
Seni seççem sanırımBenle finale git diyorum..
Baron mavi diyoooooor.![]()
Yaptığım analizlere göre mavi çıkması lazım. AÇ!
16 diye değiştiriyorum3 kendi kutusu 10 mrt-06'nın ama açma diyor 13 de Doğan'ın
------
Bizimkinin görsellisini istiyor![]()
Son kararın mı beni açma asla demiştiAtacanı aç @mrt-06
Daha ne belirtiyim kendim yarışırken bu kadar kafa yormadım.@EmreCan bunların fikir belirteceği yok artık bir kutu açalım![]()