Keith Long
Favori Üye
Stardaki 2.versiyonu Pakizeydi ve kopyalarI @AteşBöceği @Dosi @Doğanİzlyemediğim için bir şey diyemiyorum genel de yeni yapımlar eskisinin yerini tutmaz ama
Stardaki 2.versiyonu Pakizeydi ve kopyalarI @AteşBöceği @Dosi @Doğanİzlyemediğim için bir şey diyemiyorum genel de yeni yapımlar eskisinin yerini tutmaz ama
Aynen işte düşüncelerimizi yazıyoz eleştiri yapıyoruzİzlyemediğim için bir şey diyemiyorum genel de yeni yapımlar eskisinin yerini tutmaz ama
------
Ay ona bakarsan şu an çoğu dizide yapılan şey türk kültürüne aykırı😉
Tamam tamam bir şey demedimAynen işte düşüncelerimizi yazıyoz eleştiri yapıyoruz
Yokbe kızmadım N güzel sohbet ediyoz.N bilem eski komedi dizileri daha güzelTamam tamam bir şey demedim
En son babalar duyar,Çılgın bediş,Çiçek Taksi,Ayrılsakda BeraberizMalum diziler çoğu kesimin vazgeçilmesi
Ama başlarda bizleri heyecanlandıran ,gün saydıran diziler sonra senaryonun git gide bozulmasıyla bizleri hayal kırıklığına uğratabiliyor
Beni hayal kırıklığına uğratan dizilerden biri Adına Sen Koy du 3.sezonu zaten olması sacmaydı ben zaten izlemeyi 2.sezonun sonlarına doğru bırakmıştım
Kalbim Egede Kaldı yine bunlardan biriydi
Hangimiz Sevmedik bütün sezon boyunca izlediğim finaliyle hayal kırıklığına uğratan bir diziydi o final bölümü yeniden çekişmeli bence☺
Eskilerden Sevda Çiçeği dizisi mutlu bir final bölümü beklerken yine ters köşe yapan dizilerden biriydi
Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Peki sizleri finaliyle hayal kırıklığına uğratan diziniz hangisi?
Çocuklar Duymasın tutku ve mafyaYokbe kızmadım N güzel sohbet ediyoz.N bilem eski komedi dizileri daha güzel
------
En son babalar duyar,Çılgın bediş,Çiçek Taksi,Ayrılsakda Beraberiz
Evet son sezonları tam bir hayal kırıklığıydıEn son babalar duyar,Çılgın bediş,Çiçek Taksi,Ayrılsakda Beraberiz
Tek fragmanlarına denk geliyordum o zaman bile cok itici geliyordu cok saçmalamıştı😉Çocuklar Duymasın tutku ve mafya
Bizim evin ahlleriEvet son sezonları tam bir hayal kırıklığıydı
Reytin için pempe diziye cevirmişleridi 2023de ekranlarda olcakÇocuklar Duymasın tutku ve mafya
Çocuklar Duyumasın Böylemi olacaktıya benzediEvet son sezonları tam bir hayal kırıklığıydı
------
Tek fragmanlarına denk geliyordum o zaman bile cok itici geliyordu cok saçmalamıştı😉
Onu hiç hatırlatma güzel başlayan bir dizinin anca bu kadar içine edilebilirdiBizim evin ahlleri
TRT neden bıraktıysaOnu hiç hatırlatma güzel başlayan bir dizinin anca bu kadar içine edilebilirdi
Bir bilsem tekrarını da bir kez verdi o oldu bir daha yokTRT neden bıraktıysa
TRT Adını Sen Koy'u neden bıraktı TRT'deyken iyidi reytingleri.Star'ın huyu TRT'nin dizilerini alıyor hep eskiden beri.Bizimkiler Ferhunde Hanımlar ,En Son babalar duyar,Ayrılsakda BeraberizBir bilsem tekrarını da bir kez verdi o oldu bir daha yok
Adını Sen Koy o diziyi de harcadı zaten
Fiyat konusunda anlaşamadılar dizi yapımcısı falan zam istemişti galiba böyle bir şeydi işte Star tv de son ay bıraktım iyice şiştim Ömer'in annesinin takıntılı aşığından yüze gına gelmişti durmadan mafyacılık oynar olmuşlardı iyiceTRT Adını Sen Koy'u neden bıraktı TRT'deyken iyidi reytingleri.Star'ın huyu TRT'nin dizilerini alıyor hep eskiden beri.Bizimkiler Ferhunde Hanımlar ,En Son babalar duyar,Ayrılsakda Beraberiz
TV 8'e geçti sonra reyting yüzünden bitti .TV8' de Aşkların En Güzeli günlük dizi vardıFiyat konusunda anlaşamadılar dizi yapımcısı falan zam istemişti galiba böyle bir şeydi işte Star tv de son ay bıraktım iyice şiştim Ömer'in annesinin takıntılı aşığından yüze gına gelmişti durmadan mafyacılık oynar olmuşlardı iyice
Sihirli annem günlük olmuyor haftalık iyiTV 8'e geçti sonra reyting yüzünden bitti .TV8' de Aşkların En Güzeli günlük dizi vardı
O zamanlar günlük dizi modaydıSihirli annem günlük olmuyor haftalık iyi
Fantastik günlük olunca sıkıyorO zamanlar günlük dizi modaydı
Çocuklar Duymasın diziside günlük modaya uydu.Seksenler diziside günlük dizaisine modasına uydu.Haftada bir olsaydı Sihirli Annem oyuncular ayrılmazdı ,Pakize gelmezdi.Günlük olunca diziden ayrıldılarFantastik günlük olunca sıkıyor
başka kötü karakter gelirdiÇocuklar Duymasın diziside günlük modaya uydu.Seksenler diziside günlük dizaisine modasına uydu.Haftada bir olsaydı Sihirli Annem oyuncular ayrılmazdı ,Pakize gelmezdi.Günlük olunca diziden ayrıldılar