Kocası iç güveysi miymiş?
😱
------
@Cervantes
Öncelikle yarışmacı tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
Ayrıca şunu bilmenizi isterim. Oylarımı tamamen şarkıları dinlerken hissettiğim düşüncelere göre verdim. Yarışan arkadaşların kim olduğuna veya şarkıcıya göre kullanmadım oylarımı. Yorumlarım da tamamen seçilen şarkılarla ilgilidir.
18 puan : Ebru Gündeş - Aynı Aşklar ( Ebru Gündeş sesiyle çok beğendiğim sanatçılardan birisi. Bu şarkısını da dinlemeyi çok severim. Ancak ilk haftadan bu şarkısını kullanmak ilerisi için sıkıntı olabilir diye düşünüyorum.
)
17 puan : Candan Erçetin - Umrumda Değil (Candan Erçetin'in bu şarkısını ilk kez dinledim ancak şarkı beni dinler dinlemez etkisi altına aldı. Muhtemelen bundan sonrada keyifle dinleyeceğim bir şarkı olacak.)
16 puan : Tarkan - Yolla ( Şarkıyı keyfim pek yerinde değilken dinledim ve sebepsizce tebessüm etmeme, neşelenmeme sebep oldu. Megastar Tarkan'ın sevdiğim şarkılarından biri de olduğu için 16 puan verdim.)
15 puan : MFÖ -
Diday Diday Day ( Mazhar - Fuat - Özkan üçlüsünü sevmeme rağmen bu şarkılarını pek dinlememiştim, bu da benim ayıbım olsun. Gayet nostaljik ve keyifli bir şarkıymış.)
14 puan : Pinhani - Kefen Giydim ( Bu şarkıyı da daha önce dinlememiştim. Dinlerken yüreğime dokundu ve aldı götürdü beni başka diyarlara.)
13 puan : Yeni Türkü - Eyvallah ( Dostluğun, birlik - beraberliğin, samimiyetin sözlere dökülmüş hali adeta.)
12 puan : Merve Özbey - Yağmur (Merve Özbey'in konserine gitmiştim ve bu şarkıyı canlı canlı dinlemiştim. Bir kere sesi çok güzel ve şarkıyı da güzel yorumlamış.)
11 puan : Hadise - Olsun ( Hadise'ye slow şarkı söylemek ayrı yakışıyor.)
10 puan : Model - Kuğunun Ağıtı ( Yine pek dinlemediğim bir grup ama şarkı güzelmiş, hakkını vereyim.
)
9 puan : Serdar Ortaç - Gram ( Serdar Ortaç'ı pek dinlemem ama eğer şarkısına denk gelirsem "ben bu adamı neden dinlemiyorum, sesi gayet iyi" dediğim kişilerden birisi. Şarkıya gelecek olursak güzel şarkı imiş .)
8 puan : Toygar Işıklı - Tebessüm ( Yani pek fena durmuyor, idare eder bir şarkı.)
7 puan : Tuğba Yurt - Söyle ( Yine idare eder dediğim bir yorum olmuş.)
6 puan : Edis & Gülşen - Nirvana ( Açıkça söylemek gerekirse şarkıyı pek beğenemedim, beni sarmadı en azından.
)
5 puan : Teoman - Uçurtmalar ( Dinlerken keşke başka bir Teoman şarkısı seçseymiş yarışan arkadaşımız diye düşündüm. Bu şarkıyı sevemedim.)
4 puan : MaNga - Kandırma Kendini ( Dinlerken sonunu zor getirdiğim şarkılardan birisiydi. Şarkıyı gereksiz çok yüksek sesle söylüyorlardı ve sesi baya kısmak zorunda kaldım dinlerken.
)
3 puan : Mor ve Ötesi -
Uyan ( Bir şarkıda ilk dikkat ettiğim şey bana duygu geçirip geçirememesi. Bu şarkıda duvara boş boş baktım. Bana o duyguyu veremedi. )
2 puan : Demi Lomato - Body Say ( Nadir yabancı şarkı dinleyen birisiyim. Bu şarkıyı da dinlerken sevemedim. Pek benim dinleyeceğim bir tarz değil açıkçası.)
1 puan : İzel & Gülben Ergen& Ercan - Özledim (Listede en zayıf bulduğum şarkı oldu. Yine dinlerken kapatmak istediğim ancak hakkaniyetli olarak oy vermek için sonuna kadar dinlemeye çalıştığım bir şarkıydı.)