eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta Sonuçları

@MasacRE
18 Teoman - Uçurtmalar
17 Candan Erçetin - Umrumda Değil
16 Tarkan - Yolla
15 Mor ve Ötesi - Uyan
14 Yeni Türkü - Eyvallah
13 Demi Lovato - Body Say
12 Hadise - Olsun
11 maNga - Kandırma Kendini
10 MFÖ - Diday Diday Day
9 Model - Kuğunun Ağıtı
8 Pinhani - Kefen Giydim
7 Edis & Gülşen - Nirvana
6 Merve Özbey - Yağmur
5 Tuğba Yurt - Söyle
4 Toygar Işıklı - Tebessüm
3 Ebru Gündeş - Aynı Aşklar
2 Serdar Ortaç - Gram
1 İzel & Gülben Ergen & Ercan - Özledim
@MasacRE paramparçayım...

• Üzücü
Reactions: MasacRE
Jüriyi böyle kolaylıkla manipüle edebiliyor muyuz. Resmen bana mobing uygulanıyor şuan. Bu yarışmanın başkanı nerde? Ne işe yarıyor. Jüri sendikamız yok mu bizim:A @xemrexxx @kerem
Kötü yorumlara maruz kalabilirsin derken başkalarını kastetmiştim. Yoksa biliyorsun, ben kimseye kötü yorum yapmam. :A

• Güldürdün
Reactions: cehennet
@Çiğdem
Birkaç kişi dışında kim kimdir bilmiyorum ilk bakışta 17.sıra ve 1.sıra belliydi arasını dinleyerek müzik zevkime göre oyladım başarılar :A :A :A

17 Tarkan
16 Yeni
15 maNga
14 Demi
13 Candan
12 Pihanni
11 Ebru
10 Tuğba
9 Model
8 Merve
7 Mfö
6 Teo
5 Mor
4 Toygar
3 Hadise
2 Edis
1 Gülben (İzel ismini duyunca buğramı demiştim :A Ayy hadi gönder şu gülbenini 2.hafta izeli getirde şampiyon yapalım ayoll :Z)
@kerem cim @Çiğdem e adıma teşekkürleri ilet lütfen.

• Harika
Reactions: kerem
Kocası iç güveysi miymiş? 😱
------

@Cervantes
Öncelikle yarışmacı tüm arkadaşlara başarılar dilerim. :) Ayrıca şunu bilmenizi isterim. Oylarımı tamamen şarkıları dinlerken hissettiğim düşüncelere göre verdim. Yarışan arkadaşların kim olduğuna veya şarkıcıya göre kullanmadım oylarımı. Yorumlarım da tamamen seçilen şarkılarla ilgilidir.

18 puan : Ebru Gündeş - Aynı Aşklar ( Ebru Gündeş sesiyle çok beğendiğim sanatçılardan birisi. Bu şarkısını da dinlemeyi çok severim. Ancak ilk haftadan bu şarkısını kullanmak ilerisi için sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. :A)
17 puan : Candan Erçetin - Umrumda Değil (Candan Erçetin'in bu şarkısını ilk kez dinledim ancak şarkı beni dinler dinlemez etkisi altına aldı. Muhtemelen bundan sonrada keyifle dinleyeceğim bir şarkı olacak.)
16 puan : Tarkan - Yolla ( Şarkıyı keyfim pek yerinde değilken dinledim ve sebepsizce tebessüm etmeme, neşelenmeme sebep oldu. Megastar Tarkan'ın sevdiğim şarkılarından biri de olduğu için 16 puan verdim.)
15 puan : MFÖ - Diday Diday Day ( Mazhar - Fuat - Özkan üçlüsünü sevmeme rağmen bu şarkılarını pek dinlememiştim, bu da benim ayıbım olsun. Gayet nostaljik ve keyifli bir şarkıymış.)
14 puan : Pinhani - Kefen Giydim ( Bu şarkıyı da daha önce dinlememiştim. Dinlerken yüreğime dokundu ve aldı götürdü beni başka diyarlara.)
13 puan : Yeni Türkü - Eyvallah ( Dostluğun, birlik - beraberliğin, samimiyetin sözlere dökülmüş hali adeta.)
12 puan : Merve Özbey - Yağmur (Merve Özbey'in konserine gitmiştim ve bu şarkıyı canlı canlı dinlemiştim. Bir kere sesi çok güzel ve şarkıyı da güzel yorumlamış.)
11 puan : Hadise - Olsun ( Hadise'ye slow şarkı söylemek ayrı yakışıyor.)
10 puan : Model - Kuğunun Ağıtı ( Yine pek dinlemediğim bir grup ama şarkı güzelmiş, hakkını vereyim. :A)
9 puan : Serdar Ortaç - Gram ( Serdar Ortaç'ı pek dinlemem ama eğer şarkısına denk gelirsem "ben bu adamı neden dinlemiyorum, sesi gayet iyi" dediğim kişilerden birisi. Şarkıya gelecek olursak güzel şarkı imiş .)
8 puan : Toygar Işıklı - Tebessüm ( Yani pek fena durmuyor, idare eder bir şarkı.)
7 puan : Tuğba Yurt - Söyle ( Yine idare eder dediğim bir yorum olmuş.)
6 puan : Edis & Gülşen - Nirvana ( Açıkça söylemek gerekirse şarkıyı pek beğenemedim, beni sarmadı en azından. :A)
5 puan : Teoman - Uçurtmalar ( Dinlerken keşke başka bir Teoman şarkısı seçseymiş yarışan arkadaşımız diye düşündüm. Bu şarkıyı sevemedim.)
4 puan : MaNga - Kandırma Kendini ( Dinlerken sonunu zor getirdiğim şarkılardan birisiydi. Şarkıyı gereksiz çok yüksek sesle söylüyorlardı ve sesi baya kısmak zorunda kaldım dinlerken. :A)
3 puan : Mor ve Ötesi - Uyan ( Bir şarkıda ilk dikkat ettiğim şey bana duygu geçirip geçirememesi. Bu şarkıda duvara boş boş baktım. Bana o duyguyu veremedi. )
2 puan : Demi Lomato - Body Say ( Nadir yabancı şarkı dinleyen birisiyim. Bu şarkıyı da dinlerken sevemedim. Pek benim dinleyeceğim bir tarz değil açıkçası.)
1 puan : İzel & Gülben Ergen& Ercan - Özledim (Listede en zayıf bulduğum şarkı oldu. Yine dinlerken kapatmak istediğim ancak hakkaniyetli olarak oy vermek için sonuna kadar dinlemeye çalıştığım bir şarkıydı.)
Böyle yorumlar beni çok mutlu ediyor. :bhr: Pinhani'den sevgiler, teşekkür ederim. :Z @Cervantes

@mrt-06
17 Tarkan - Yolla
16 Teoman - Uçurtmalar
15 Toygar Işıklı - Tebessüm
(3T Taner Tolga Tarlacı'yı da analım...)
14 İzel & Gülben Ergen & Ercan - Özledim
13 Serdar Ortaç - Gram
12 Hadise - Olsun
11 Ebru Gündeş - Aynı Aşklar
10 Candan Erçetin - Umrumda Değil (** Umurumda)
9 Edis & Gülşen - Nirvana
8 Mor ve Ötesi - Uyan
7 maNga - Kandırma Kendini
6 Model - Kuğunun Ağıtı
5 Tuğba Yurt - Söyle
4 Pinahni - Kefen Giydim
3 Merve Özbey - Yağmur
2 MFÖ - Diday Diday Day
1 Demi Lovato - Body Say
@mrt-06 fena puan değil, teşekkürler. İleride daha iyilerini bekliyorum. (Mor ve Ötesi) :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06