Ben müsade etmem 😎Duyumlarıma göre Hamdi Bey toplantılarda @xdragxx 'a beni yarışmadan diskalifiye etmesi için baskı yapıyormuş.
Ben müsade etmem 😎Duyumlarıma göre Hamdi Bey toplantılarda @xdragxx 'a beni yarışmadan diskalifiye etmesi için baskı yapıyormuş.
Dosi gereken cevabı vermiş tahmin ettiğiniz kadar etkisi yokDuyumlarıma göre Hamdi Bey toplantılarda @xdragxx 'a beni yarışmadan diskalifiye etmesi için baskı yapıyormuş.
@Cervantes geçici olmuştu ama artık kadrolu, @serhatt ise kutumu kimseye vermem deyip ortalığı ayağa kaldırdı diye artık kadrolu
Sende kadrolu olursun. Diğer isimler duruma göre artık.
Ben müsade etmem 😎
Vay be gaza geldim. Hamdi Bey'in odasını basmaya gidiyorum. (Odasını bulamadı ve geri döndü. )Dosi gereken cevabı vermiş tahmin ettiğiniz kadar etkisi yok
Aynı şeyi düşünüyorsak sorun değil. Bir daha olmasın@Dosi , özür dilerim.
Öyle öncelikle şu listemiz bitsin. Liste bittikten sonra yarışmacılardan da talep gelirse tekrara başlarızBir All Star yapılırsa bakarız duruma. Belli bir süre devam eder program ve yarılmayanlara öncelik var ama ilerde yarışmacı azalınca belki haftanın bir günü kısa bölümler yaparız. @xdragxx
Tamam o zaman all star olursa katılmak isterim. Evet tabiki öncelik yarışmayanların. 🙂Bir All Star yapılırsa bakarız duruma. Belli bir süre devam eder program ve yarılmayanlara öncelik var ama ilerde yarışmacı azalınca belki haftanın bir günü kısa bölümler yaparız. @xdragxx
Aklımda başka birşey var aslında. Zamanı gelince konuşuruzÖyle öncelikle şu listemiz bitsin. Liste bittikten sonra yarışmacılardan da talep gelirse tekrara başlarız
Duyumlarıma göre Hamdi Bey toplantılarda @xdragxx 'a beni yarışmadan diskalifiye etmesi için baskı yapıyormuş.
Hamdi Bey sadece para teklifi yapar. Programımda başka hiç bir etkisi yok
Teklifi reddetip Kutusunda mavi çıkanlar için olabilir.Bir All Star yapılırsa bakarız duruma. Belli bir süre devam eder program ve yarılmayanlara öncelik var ama ilerde yarışmacı azalınca belki haftanın bir günü kısa bölümler yaparız. @xdragxx
Tamam hep bu @xdragxx ın yüzünden 😡Aynı şeyi düşünüyorsak sorun değil. Bir daha olmasın
Doğrudur ama birşey yapamaz. Etkisi 0Bu doğru mu Dosi hanımcım
Benle ne alakası var?
70 bin üstü olanlar yarışmasın @xdragxx
Yazarım inş aktif olursunuz@EmreCan kaç gibi müsait olursan başlarız yarışmaya buraya yazman yeter
Böyle cins cins konuşuyorsun sonra ben olmasam ceza yersin filan fıstık, tahrik etmeBenle ne alakası var?
Tamam o zaman all star olursa katılmak isterim. Evet tabiki öncelik yarışmayanların. 🙂