Alt tarafı bir kez geciktim.
Alt tarafı bir kez geciktim.
Beni kadrolu yaptınız ama emin misiniz? Hamdi Bey beni pek sevmiyordur, mavi açtırıyorum genelde yarışmacıya.@Cervantes geçici olmuştu ama artık kadrolu, @serhatt ise kutumu kimseye vermem deyip ortalığı ayağa kaldırdı diye artık kadrolu
Sende kadrolu olursun. Diğer isimler duruma göre artık.
Olsun kutu açıldığı vakit içinde çıkan değeri görüyorum@xdragxx zaten renk körü![]()
Onlar artık iyice belli ettiler son haftalarda zaten taraflarını.
Vayy be artık arkam sağlam o zaman. Koskoca ZeyTV var arkamda. Hamdi Bey akıllı ol.Sen kanalımız olarak himayem altındasın. Ben sana kanaldan veriyorum o 5 bin parayı![]()
Aynen. Hamdi Bey'e istediğini de ama rtük devreyece girecek kadar değil
Dostumu da çok da şey yapmayın...Aynen. Hamdi Bey'e istediğini de ama rtük devreyece girecek kadar değil![]()
Sıramı saldıktan sonra duruma göre davranırımDostumu da çok da şey yapmayın...
Yok Rtük' ten ceza gelirse sen benim haftalığımdan kesersin şimdi.Aynen. Hamdi Bey'e istediğini de ama rtük devreyece girecek kadar değil![]()
Orası öyle. Ona göre davranYok Rtük' ten ceza gelirse sen benim haftalığımdan kesersin şimdi.![]()
Duyumlarıma göre Hamdi Bey toplantılarda @xdragxx 'a beni yarışmadan diskalifiye etmesi için baskı yapıyormuş.Demesin bunu yarışmadan atın diye fatih![]()
![]()
Hamdi Bey sadece para teklifi yapar. Programımda başka hiç bir etkisi yokDemesin bunu yarışmadan atın diye fatih![]()
![]()
Tamamdır eve geç müsait ol başla dediğin an başlarız acele etme