Zey TV Zey TV 🍒 FF Var Mısın Yok Musun- 3. Hafta Sona Erdi

Konu sürekli yukarda ve tarihi ve saati de yazıyordu aslında :A İstiyorsan şimdi 7'ye çekebilirsin ama yarışmacımız işte çalıştığı için bizim geriye ya da ileriye çekmemiz mümkün değil doğal olarak..
Bu ertelenmiş hali zaten :A yarışmacıya göre oluyor. Müsait oldukları zaman başlatılıyor. Normalde bu saate hep başlıyoruz ama 21.30dan sonra müsaitim dedi. Hatta ben de diğer günlere göre pek aktif olamayacağım bana uymadığı için saati.
Puanlar bitmedi hala 7'ye çekmem mümkün değil. 10 sezonluk programın dengesini bozamam. Ki MS'nin de oylaması hep 2 gün sürüyor zaten. Ona göre hesap etseydiniz. :A

Puanlar bitmedi hala 7'ye çekmem mümkün değil. 10 sezonluk programın dengesini bozamam. Ki MS'nin de oylaması hep 2 gün sürüyor zaten. Ona göre hesap etseydiniz. :A
Ms'ye göre hesap edeceğimiz bir şey yok :A Bizim yarışma tamamen canlı bir yarışma ve kurada çıkan kişiye hangi saat uygun olursa ona göre planımızı yapıyoruz zaten.
İsteyen sizin konuda aktif olur isteyen bizim konuda ben sıkıntılı bir durum göremiyorum kendi açımızdan :A

MS yarışmacıları zaten pek konumuzda olmuyor :A biz az kişi de olsak önemli değil. Böyle sık sık çakışmalar olabilir gibi bizimki tamamen kuradaki kişiye bağlı diye . Bu program olarakta @xdragxx 'i serbest bıraktım. Hamdi Bey faktörü olduğu için ona uyan zamanlarda oluyor yaışma. Tabi en öncelik yarışmacının müsaitlik durumuna bağlı.

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Ms'ye göre hesap edeceğimiz bir şey yok :A Bizim yarışma tamamen canlı bir yarışma ve kurada çıkan kişiye hangi saat uygun olursa ona göre planımızı yapıyoruz zaten.
İsteyen sizin konuda aktif olur isteyen bizim konuda ben sıkıntılı bir durum göremiyorum kendi açımızdan :A
Sen daha önce aktif olmadığın için bilmiyorsun belki ama biz @Aserat @Ahmed ve diğer bütün etkinlik yöneticileri ile yarışmaları geçtim tek konulu programları bile çakıştırmamaya özen gösterirdik. Hatta bu yüzden ertelediğimiz bile olmuştu. İtiraflar, Parlak Takımı ve daha niceleri. Çünkü her zaman tek odak noktası bir konu olmalı. Ben var olan bu düzeni bozmak istemiyorum o yüzden haftada 7 gün mevcut iken programların çakışması anlamsız tabii ki. :) @Dosi

• Beğendim
Reactions: Dosi
MS yarışmacıları zaten pek konumuzda olmuyor :A biz az kişi de olsak önemli değil. Böyle sık sık çakışmalar olabilir gibi bizimki tamamen kuradaki kişiye bağlı diye . Bu program olarakta @xdragxx 'i serbest bıraktım. Hamdi Bey faktörü olduğu için ona uyan zamanlarda oluyor yaışma. Tabi en öncelik yarışmacının müsaitlik durumuna bağlı.
Yarışmacı faktörü en öncelikli konu :A Bizim yarışma gündüz de olabilir gece de...
İkinci faktör de biziz zaten. Dün sen müsait olsan mesela yarışma dün olacaktı ama olmayınca bugüne sarktı. Başka bir zaman benim için uygun olmaz başka bir güne sarkar. Yani evet Ms ile çok çakışma durumu olacak şimdiden alışmak lazım :A

• Beğendim
Hayır sorun yarışmacılar değil ben haftada 7 gün varken iki programın birden çakışmasını doğru bulmuyorum, bu yüzden @Aserat ve @Ahmed'le konuşur hepsini sıra sıra tek güne ayırmaya özen gösterirdik. Bu sadece forumun günlük maratonu ve çeşitliliği için daha iyi, gerisi size kalmış tabii. :X

• Beğendim
Sen daha önce aktif olmadığın için bilmiyorsun belki ama biz @Aserat @Ahmed ve diğer bütün etkinlik yöneticileri ile yarışmaları geçtim tek konulu programları bile çakıştırmamaya özen gösterirdik. Hatta bu yüzden ertelediğimiz bile olmuştu. İtiraflar, Parlak Takımı ve daha niceleri. Çünkü her zaman tek odak noktası bir konu olmalı. Ben var olan bu düzeni bozmak istemiyorum o yüzden haftada 7 gün mevcut iken programların çakışması anlamsız tabii ki. :) @Dosi
O sizin uyguladığınız bir yöntem orası bilemem. Ama dosi'ye de yazdığım cevaptaki gibi ben bu yarışmayı asla senin yarışmana göre ayarlayamam bu mümkün değil. Birçok değişken var zaten Emrecan eğer çalışan bir üyemiz olmasaydı yarışmayı 9-10 gibi değil daha erken bir saate alırdık ve böyle bir çakışma da olmazdı doğal olarak.
Ben bu yarışmayı yapmak için tüm gün planımı buna göre yapıyorum çünkü 2-3 saat boyunca devam ediyor dosi de aynı şekilde. Bu sebeple kusura bakma benden Parlak takımı gibi yarışmaların yaptığı şeyi yapmamı bekleme. Biz zaten başlığı öncesinden editliyoruz bundan sonra başlığa arada sırada bakabilirsin. Genel olarak salı, perşembe ve cumartesi ama bu değişkenli gösterebilir. Eğer yarışmaların çakışmasını istemiyorsan kendine göre plan yapabilirsin o zaman.

Bu durumun farkındayım ve dediğim gibi normalde bu bölüm dün olacaktı ama ben şehir dışına çıktım ve benden dolayı bir gün ertelendi. Bugünde işim çıktı ama evde olacağımdan yinede aktif olabileceğim. Bir gün daha erteleyemeyiz çünkü yarışmacımız bugün uygunmuş ve yarında yeni bölüm olacak. Yoksa bizde 2 gün üst üste yapmayı istemezdik. xdragxx 'e kalsa hergün olacaktı ilk başlarda Onun formatı böyleydi. Geçen emreemeu yarışırken 2ye böldük ve ve gündüz kalanı gece oldu. Ben yarışacağım zaman geç saatte olacak ve bende 2 güne yayacağım mecburi. Bugün haletsek yarın aynı problem ile karşılaşacağız. Şuana kadar hep 18 civari gibi başladık ama yarışmacımız geç gelebilirim dedi. Bu konuda söz hakkını xdragxx'e veriyorum çünkü yarışmanın en büyük yükü onun.
Hayır sorun yarışmacılar değil ben haftada 7 gün varken iki programın birden çakışmasını doğru bulmuyorum, bu yüzden @Aserat ve @Ahmed'le konuşur hepsini sıra sıra tek güne ayırmaya özen gösterirdik. Bu sadece forumun günlük maratonu ve çeşitliliği için daha iyi, gerisi size kalmış tabii. :X

Neyse ciddi meselelerle ortamı germeye gerek yok :A @EmreCan online olduğu zaman başlarız galiba 10 gibi diyordu :A Zaten iki konuya da cevap yazan üyeler farklı pek bir benzerlik yok :A

• Beğendim
Reactions: Dosi and cehennet
Aynen yaa. Ne gerildiniz. Normalde 18-19 gibi yapıyorsunuz zaten siz programı. Bundan sonra denk gelmez.:Z
EmreCan doğal olarak çalıştığı için saat de az geç olacak kusura bakmasınlar :A Zaten iki konuda da yorum yazan kitle çok çakışmıyor o yönden de sıkıntı yok...
Bir de zaten sen de biliyorsun bizim yarışmada ben sunmaya başladığım vakit ya da dosi 3 saat başından kalkamıyoruz bu sebeple diğer yarışmalara göre plan yapmamız mümkün değil...

EmreCan doğal olarak çalıştığı için saat de az geç olacak kusura bakmasınlar :A Zaten iki konuda da yorum yazan kitle çok çakışmıyor o yönden de sıkıntı yok...
Bir de zaten sen de biliyorsun bizim yarışmada ben sunmaya başladığım vakit ya da dosi 3 saat başından kalkamıyoruz bu sebeple diğer yarışmalara göre plan yapmamız mümkün değil...

Normalde gündüz bile oluyor program. Bu seferlik denk gelmiş. Keşke dün yapsaydık. Ama @Dosi yokmuş. Bir sürü aksilikler üst üste gelmiş. Napalım bu seferde böyle olsun.:Z
İnşallah bugün etkilenmeyiz diğer programdan ama burada akutu açanlar orada yarisanlar farklı isimler. Bu sebeple çok etkilenmez. Zaten kutu açan kısacık yorum yapıyor. Etkilenmeyiz:Z

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi
Normalde gündüz bile oluyor program. Bu seferlik denk gelmiş. Keşke dün yapsaydık. Ama @Dosi yokmuş. Bir sürü aksilikler üst üste gelmiş. Napalım bu seferde böyle olsun.:Z
İnşallah bugün etkilenmeyiz diğer programdan ama burada akutu açanlar orada yarisanlar farklı isimler. Bu sebeple çok etkilenmez. Zaten kutu açan kısacık yorum yapıyor. Etkilenmeyiz:Z
george costanza comedy GIF

Bu kadar basit aslında :A

Kutu açanlarda pek yok zaten. En çok sen yorulursun gibi bir ora bir bura :A :A
Gündüzler banada uyuyor ama bu kez olmadı

• Güldürdün
Reactions: cehennet
Doğru sen bizim kadrodasın :A hem orda hem burda yarışmacı olup burda az uğrayana birşey demiyoruz. Kemik kitlemiz yetiyor bize :A hatta buraya hiç yorum yapmayanlarda var :A
Öyle bizde mesaj sınırı falan yok :A Bir ara dosi'ye dedim az mesaj yazanları çıkartalım diye ama sonra ne gerek var zaten kemik kitlemiz bize yetiyor dedik :A

• Güldürdün