- Reaksiyon puanı
- 114,349
- Puanı
- 1,060
Ölü halimiz bile zirve hattındaydı ne diyorsunGeçen sene yarışta değildik bence
Ölü halimiz bile zirve hattındaydı ne diyorsunGeçen sene yarışta değildik bence
Ya Beşiktaş son haftalarda saçmaladı yoksa martta kopmuştukÖlü halimiz bile zirve hattındaydı ne diyorsun
Bu adam varken 35 maçta 1 kez yenildiğimiz periyot var. Bakma sen bunlara Vitor iyi hoca.Bu adam bu kadar mı umutsuz vaka? Umarım yazdığınız gibi değildir.
Aynen öyle, Erol Bulut varken bile bu takım zirveye oynuyordu Vitor ile mi oynayamayacak. Çok doğru diyorsun Dosi.Ölü halimiz bile zirve hattındaydı ne diyorsun
Ağır çekimde izledim, Mesut geç kalmıyor ki.
Mesut'la uğraşmak için diyor işte Caner'e öyle dese alacağı cevap az çok belliAğır çekimde izledim, Mesut geç kalmıyor ki.
Ya derdi @HeisenBergMesut'la uğraşmak için diyor işte Caner'e öyle dese alacağı cevap az çok belli
Bu bildirimi yeni gördüm ben sabah bakayım çok geç oldu herkes uyuyor kulaklık yok yanımda
İzle @Dosi 15 saniye buradan itibaren
Sen de burdan itibaren izle Orço @HeisenBerg Bak bakalım Mesut ne diyor
10-15 saniyelik bir sahneydi sen bilinBu bildirimi yeni gördüm ben sabah bakayım çok geç oldu herkes uyuyor kulaklık yok yanımda
Ahahahaha kora kora diyor da ben farklı algılamak istiyorum.
Sen öbürüne de bak Geçen döneme göre çok daha huzurluyuz diyorAhahahaha kora kora diyor da ben farklı algılamak istiyorum.
Erol'a gömüyor diye yorumlarım.s
Sen öbürüne de bak Geçen döneme göre çok daha huzurluyuz diyor
Erol ve Emre'yi gömüyor Emre gitti bir veda story'si bile atmadı o gün full başka şeyler paylaştıErol'a gömüyor diye yorumlarım.
Şimdi bakabildim. Benim gibi konuşmuş işte yalnız yanlış söylediğini anladığında o bakışı güldürdü
Keşke her transfer döneminde Mesut Özil'i baştan transfer etsek Şu günlerin tadını insan maç izlerken alamıyor ne günlerdi be...
Gustavo yu kötüleme... 😡Gustavo'yu da severiz ama seneye gideceği bariz üstüne biz Fenerbahçe taraftarı olarak 10 senedir Mesut'u bekliyoruz...
Yahu şu takım kaptan seçimini son yıllarda çok sakat yapıyor. Hasan Ali falan kaptan oldu... Takımın 1.kaptanı Mesut olmalıdır. Kariyer olarak en saygı duyulan isim ve Mesut her zaman ikili ilişkilerde her zaman olduğu takımların en sevilen isimlerinden biri olur belki en çok sevilen ismi... Ama kaptan Gustavo, 2.kaptan Ozan, 3.kaptan Caner yapar bunlar