Spor Mesut Özil

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AnaKin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Dosi and xdragxx

1625864705288.jpeg

• Harika
Reactions: 12.Adam

İzle @Dosi 15 saniye buradan itibaren :A

Sen de burdan itibaren izle Orço @HeisenBerg :A Bak bakalım Mesut ne diyor :A

Şimdi bakabildim. Benim gibi konuşmuş işte:A yalnız yanlış söylediğini anladığında o bakışı güldürdü :A

Bu arada ilk kez konuşma tarzına şahit oldum. Yurt dışında kaldığı nasılda belli oluyor.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx

Keşke her transfer döneminde Mesut Özil'i baştan transfer etsek :A Şu günlerin tadını insan maç izlerken alamıyor ne günlerdi be...

• Güldürdün
Gustavo'yu da severiz ama seneye gideceği bariz üstüne biz Fenerbahçe taraftarı olarak 10 senedir Mesut'u bekliyoruz...
Yahu şu takım kaptan seçimini son yıllarda çok sakat yapıyor. Hasan Ali falan kaptan oldu... Takımın 1.kaptanı Mesut olmalıdır. Kariyer olarak en saygı duyulan isim ve Mesut her zaman ikili ilişkilerde her zaman olduğu takımların en sevilen isimlerinden biri olur belki en çok sevilen ismi... Ama kaptan Gustavo, 2.kaptan Ozan, 3.kaptan Caner yapar bunlar :A

• Beğendim
Gustavo'yu da severiz ama seneye gideceği bariz üstüne biz Fenerbahçe taraftarı olarak 10 senedir Mesut'u bekliyoruz...
Yahu şu takım kaptan seçimini son yıllarda çok sakat yapıyor. Hasan Ali falan kaptan oldu... Takımın 1.kaptanı Mesut olmalıdır. Kariyer olarak en saygı duyulan isim ve Mesut her zaman ikili ilişkilerde her zaman olduğu takımların en sevilen isimlerinden biri olur belki en çok sevilen ismi... Ama kaptan Gustavo, 2.kaptan Ozan, 3.kaptan Caner yapar bunlar :A
Gustavo yu kötüleme... 😡

• Güldürdün
Reactions: xdragxx