Bilmesine gerek yok, tabloyu görmesi bile kalp krizi geçirmesi için yeterli.Hamdi Bey kutudaki paraları bilmiyor.bunuda dip not geçelim
Bilmesine gerek yok, tabloyu görmesi bile kalp krizi geçirmesi için yeterli.Hamdi Bey kutudaki paraları bilmiyor.bunuda dip not geçelim
10 numaralı kutunun sahibi de buralarda yok10 numaralı kutuyu açmak istiyorum @xdragxx son kararım
Mrt06 nın kutusunu açalım750
50.000
150.000
200.000
500.000
500.000
Mayıs Kralı, mrt-06,12.adam, veteran ve Gerekli 24
Son tablo bu arkadaşlar
Evet 750 gibi hissettim10 numaralı kutunun sahibi de buralarda yok
Hemen son kararım dedin çok mu yükseldin 10 numaraya
@xdragxx , kalp masajını yapar.Bilmesine gerek yok, tabloyu görmesi bile kalp krizi geçirmesi için yeterli.
Doğru hissettin vallaha helal olsun @Dosi bize yine hüsran...Mrt06 nın kutusunu açalım
------
Evet 750 gibi hissettim
Veee mavileri bitirdim çok şükür. Yani kutumda mavi yokmuş. Şimdi bir rahatladı.Doğru hissettin vallaha helal olsun @Dosi bize yine hüsran...
Teklif öncesi son kutu Ama bu sefer daha yavaş düşün hemen son kararım deme
En kötü 50.000 TL ile ayrılacaksınVeee mavileri bitirdim çok şükür. Yani kutumda mavi yokmuş. Şimdi bir rahatladı.
Artık zorunlu açacamEn kötü 50.000 TL ile ayrılacaksın
İlk turdan sonra hiç kırmızı açmadın rekora gidiyorsun galiba...
Ben mrt 100 bin sanıyordumDoğru hissettin vallaha helal olsun @Dosi bize yine hüsran...
Teklif öncesi son kutu Ama bu sefer daha yavaş düşün hemen son kararım deme
Öyle bir yazdın ki yanlışlık oldu sandımBen mrt 100 bin sanıyordum
Yok ben çok bakmadım. Sadece @12.Adam 'ın kutusuna hakimimÖyle bir yazdın ki yanlışlık oldu sandım
Rica ederimÇok iyi. Teşekkürler @Doğan
Ne demişti kaçırdımO zaten ne hissetiğini söylemişti