Yok son 1 kutu daha açacağızHayırlısı. Şimdi teklif mi
Yok son 1 kutu daha açacağızHayırlısı. Şimdi teklif mi
Benim değerim yüksektir yalnız kırmızı hissediyorsun yaniKutumda zıpır bir @xdragxx var.![]()
Sarı hissediyordum mavi açtım.Bugün kutunda ne hissediyorsun?![]()
@Burak97 kutusu yaniYeni kutum 15. Son kararım @xdragxx
Kırmızı var bence onda. @Mircan Saye@Burak97 kutusu yaniBuralardaysa onun da bir görüşünü alalım yine de açmadan.
------
Yok Burak da buralarda yok aç diyorsan açıyorum o zaman @Mircan Saye kritik bir noktadayız.
Zaten kırmızı 4 tane kaldı evet olabilir ama ne yapalımKırmızı var bence onda. @Mircan Saye
Burnunun dikine gittin ama 1 TL'yi açtınKendisi yok gibi açalım o zaman
------
Zaten kırmızı 4 tane kaldı evet olabilir ama ne yapalım
@Dosi 1 tl yi buldum çok şükür
1 TL varmış iyi bari, bana kırmızı açmıştı kendisi ön yargılıyım bu yüzden.Kendisi yok gibi açalım o zaman
------
Zaten kırmızı 4 tane kaldı evet olabilir ama ne yapalım
Kutunda mavi yoksa ve o kalan son maviyide açarsan harika bir tablo olur@Dosi 1 tl yi buldum çok şükür
Hayır hamdi beycim. Yokum Acun beyHamdi Bey seni sevdiğini söylüyor öncellikle
100.000 TL üstü istemişti ben ona 110.000 TL vereyim evine mutlu dönsün diyoor![]()
@Mircan Saye yersen...Hamdi Bey seni sevdiğini söylüyor öncellikle
100.000 TL üstü istemişti ben ona 110.000 TL vereyim evine mutlu dönsün diyoor![]()
Hamdi Bey bıraksın bu ayakları. Köşeye sıkıştı tabii.Hamdi Bey seni sevdiğini söylüyor öncellikle
Yokuuuuuuuuuuum diyooooooooor.Hayır hamdi beycim. Yokum Acun bey
Hamdi Bey kutudaki paraları bilmiyor.bunuda dip not geçelimHamdi Bey bıraksın bu ayakları. Köşeye sıkıştı tabii.![]()