Operasyon 41, Gün Değiştirdi!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,746
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
bi9e3j8.jpg

Operasyon 41, gün değiştirdi!

Yapımcılığını Bengi Medya, Aytaç Medya ile Anıl Oğuz'un üstlendiği, sunuculuğunu ise Hasan Yalnızoğlu'nun yaptığı yarışma pazar akşamları yayınlanıyordu.

İlk iki bölümü beklenilen reytinglere ulaşamayan program artık cumartesi akşamları ekrana gelecek.

Operasyon 41, yeni bölümüyle yeni gününde cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

Bak şimdi işe yarar, Şaşkın Bakkal tahminlerim tutmuştu, bunun da sonu öyle olacak. :A

Çok amatör geldi bana program. Abdü'nün, Alper Rende'nin Kaçış videolarını izlesem daha çok keyif alırım. Adam en azından Samimi.:A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Çok amatör geldi bana program. Abdü'nün, Alper Rende'nin Kaçış videolarını izlesem daha çok keyif alırım. Adam en azından Samimi.:A

Abdü'yü bilmiyorum ama Alper Rende'nin Kaçış serisi cidden çok iyi.
Bu programı gördükten sonra Kaçış serisi çok daha profesyonel bir iş gibi geldi bana. :A
Bu arada Alper Rende Kaçış' ın 2. sezonunu çekmek için birkaç gün önce Dominik'e gitti ekibi ile birlikte. Exxen için 2. sezonu çekiyorlar.

Bu programı gördükten sonra Kaçış serisi çok daha profesyonel bir iş gibi geldi bana. :A
Bu arada Alper Rende Kaçış' ın 2. sezonunu çekmek için birkaç gün önce Dominik'e gitti ekibi ile birlikte. Exxen için 2. sezonu çekiyorlar.

Exxen'e üye olmam için hala bir sebep değil. Konuşanlar vardı izleyeceğim sadece. Onuda bayramda tükettim.:A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Exxen'e üye olmam için hala bir sebep değil. Konuşanlar vardı izleyeceğim sadece. Onuda bayramda tükettim.:A
Sadece bu program için üye olunmaz zaten. :A
Ben izlemem gereken dizilerin bölümleri full yüklenince 1 aylık üyelik alıp izliyorum, o vesile ile programlar içinde de ilgimi çekenleri aradan çıkarıyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: cehennet
Ben yarıda bıraktılar zannediyordum o programı.

• Beğendim
Reactions: Cervantes