Henry Onyekuru Yine, Yeni, Yeniden Galatasaray'dan Ayrıldı Mı?

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,094
Puanı
1,060
4059aef9896747abae6122e2c0ac314f.jpeg

Henry Onyekuru'nun Snapchat hesabında yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı. Yıldız futbolcu takımı ile olan fotoğrafını paylaşıp 'Her şey için teşekkürler ve iyi şanslar.' notunu ekledi. Sosyal medyada bu bir veda olarak algılandı.

Ocak 2021'de Galatasaray'a üçüncü kez transfer olan yıldız furbolcunun ayrılığı ile ilgili Galatasaray tarafından henüz bir bilgilendirme yapılmadı.

Çok yazık ve çok büyük ayıp edildi.. Onyekuru’ya yapılan vefasızlık bizi bu sezon mahvedecek. Böyle yaşta böyle kalitede ve ucuz maliyetli ve takıma çok bağlı ismi transfer etmeyip takımı çöplerle doldurmak... Ne zaman istediysek geldi, kariyerini riske etti yine de ona böyle bir şekilde verilen sözü tutmamak... Ahı çok büyük olacak maalesef.

Fatih Terim’e de yazıklar olsun... Gerçekten çok büyük ayıp etti ve bunu taraftar unutmayacak. Arda’sıyla, Ömer Bayram’ıyla, Akbaba’sıyla, Babel’iyle göreceğiz bu sezon... Terim bizi çok büyük hayal kırıklığına uğrattı...

Fatih Terim’e de yazıklar olsun... Gerçekten çok büyük ayıp etti ve bunu taraftar unutmayacak. Arda’sıyla, Ömer Bayram’ıyla, Akbaba’sıyla, Babel’iyle göreceğiz bu sezon... Terim bizi çok büyük hayal kırıklığına uğrattı...
Dileğimin bu kadar erken yankı bulmasını beklemiyordum :A çatırdama başlamış bile :A
Yendien istifa istifa diyeceğiniz günleri sabırsızlıkla bekliyorum
@12.Adam @xdragxx @HeisenBerg @Maskeli Fedai

Dileğimin bu kadar erken yankı bulmasını beklemiyordum :A çatırdama başlamış bile :A

@12.Adam @xdragxx @HeisenBerg @Maskeli Fedai
İstifaya davet etmedim ve etmem de Fatih Terim bizim yaşayan en büyük efsanemiz ve şu an takımın başında olması gereken isim tek isim :A

Ama yaptığı yanlışlara da hoca ne diyorsa doğrudur kafasında sorgusuz sualsiz biat hiç etmedik ve bu yanlıştır zaten. Aile içinde yeri gelir yerden yere vurarak eleştiririz ama yine de imparator Fatih Terim’den vazgeçmeyiz.. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
İstifaya davet etmedim ve etmem de Fatih Terim bizim yaşayan en büyük efsanemiz ve şu an takımın başında olması gereken isim tek isim :A

Ama yaptığı yanlışlara da hoca ne diyorsa doğrudur kafasında sorgusuz sualsiz biat hiç etmedik ve bu yanlıştır zaten. Aile içinde yeri gelir yerden yere vurarak eleştiririz ama yine de imparator Fatih Terim’den vazgeçmeyiz.. :A
Ben istifa derken bu tarz eleştirileri demek istemiştim zaten :A geçen sene az söylenmediz. Bu sene erken başladınız.

Ben istifa derken bu tarz eleştirileri demek istemiştim zaten :A geçen sene az söylenmediz. Bu sene erken başladınız.
Şu an yeni yönetime dahi söyleniyoruz transferleri yapmadığı için ama muhaliflik iyidir onları diri ve tedirgin tutar :A

Onyekuru olayı gerçekten akıl almaz...

• Güldürdün
Şu an yeni yönetime dahi söyleniyoruz transferleri yapmadığı için ama muhaliflik iyidir onları diri ve tedirgin tutar :A

Onyekuru olayı gerçekten akıl almaz...
Senin başlığı kullandım. Haberi görür görmez geldi aklıma :A

Aynen böyle bir isim ile yolları ayırmak kötü oldu. Kesinleşince sana zahmet edit yaparsın ama başlıkta sadece mı eki ve soru işaretini silersin :A bakmadım daha gündeme. Sana yakışır edit :A Sizdende tam açıklama gelmiştir belki :A

Senin başlığı kullandım. Haberi görür görmez geldi aklıma :A

Aynen böyle bir isim ile yolları ayırmak kötü oldu. Kesinleşince sana zahmet edit yaparsın ama başlıkta sadece mı eki ve soru işaretini silersin :A bakmadım daha gündeme. Sana yakışır edit :A Sizdende tam açıklama gelmiştir belki :A
Daha zaten transfer ihtimali kalmadı, transfer edilecek olsa o konu bana nasip olurdu ama olmadığı için yapacak bir şey yok böyle kalmasında sorun yok :A

• Güldürdün

@Dosi , şimdide biatçı olmadığını inkar ediyor.Çakma tapınakçı.... :A Yoldaşım tutuştu...

Mehmet Topal konusu için seni dahil etmediğim için mi? :A

Benim zihnimde bütün çıkan müzik kliplerin konusunu açan bir @Dosi var. Bence o imajın daha iyi. Müzik aşığı bir @Dosi çizelim şuraya. :A
Yalnız o küçümsediğin Dosi 9 ay boyunca maç yorum konularının belki %80 'ini açmıştır :A @Tolstoyevski
Kadın üye spor konusu açmaz gibi bir fikrin varsa onu at.

Yalnız o küçümsediğin Dosi 9 ay boyunca maç yorum konularının belki %80 'ini açmıştır :A @Tolstoyevski
Yes çoğu zaman yok ettin Tols'u spor konusu açmalarda ama senle kapışmak da cidden çok keyifli :A

• Harika
Reactions: Dosi
Ben küçümsemedim yalnız, müzik konusu açan @Dosi imajın var demek istedim. Hoşuna da gitmiyor müzik sevdalısı olduğunu söylemem. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben küçümsemedim yalnız, müzik konusu açan @Dosi imajın var demek istedim. Hoşuna da gitmiyor müzik sevdalısı olduğunu söylemem. :A
Olmadığın süre zarfında müzikten çok spor konularında aktif oldum:A
Müzik kısmı kimse el atmıyor. Aktif olsun diye açıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Olmadığın süre zarfında müzikten çok spor konularında aktif oldum:A
Müzik kısmı kimse el atmıyor. Aktif olsun diye açıyorum :A
Televizyon haberleri yüzünden bütün kategoriler ihmal ediliyor aslında. Arada bir yabancı dizi ve filmlere geliyor sıra, o kadar. Spor ise, @xdragxx ve @emreemreu ile aktif, @Tolstoyevski de var, sen de varsın tamam da, neyse daha da listeyi çoğaltmayalım. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Araf