Kırmızı Oda'daki Sadi Karakteriyle İlgili Sürpriz Gerçek!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,624
Puanı
1,061
images

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda'yla ilgili sürpriz bir gerçek ortaya çıktı.

Panik atak hastası mafya babası Delikanlı Sadi karakteriyle büyük beğeni toplayan Erkan Petekkaya, geçen gün katıldığı Kayapınar Film Günleri Festivali’nde TV100’ün sorularını yanıtlarken Sadi'nin merkezde olacağı ayrı bir proje fikrinin gündeme geldiğini ancak sonradan vazgeçildiğini açıkladı:
“Aslında onu dizi yapmak istedik biz, oynadığım rolü ama o yerinde güzeldi. Belki ileride onu sinema filmi yaparız. Şimdi ben başka bir iş yapacağım. Tadı damağımızda kalsın diye, güzeldi çünkü… Ben de çok eğlendim, seyirciler de eğlendi mutlu oldum, güzeldi yani.”

Başarılı oyuncu, Kırmızı Oda'da 20 hafta oynadıktan sonra sezon finalinde son kez izleyici karşısına çıkmıştı.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Zaten Kırmızı Oda bir yerde Sadi'nin kendi dizisine dönmüştü bir de ayrı proje mi düşünmüşler sahiden. :A Neyse Erkan Petekkaya 15 Temmuz filmlerinde oynamaya devam etsin bu dizi ve karakter ona fazlaydı zaten. :A

Ucundan dönülmüş iyi de olmuş. 20 bölüm ya. Çoğu dizi o kadar oynamıyor. 20 bölümlük dizisini yaptık deyip kendilerini avutsunlar işte yeter bu onlara.

Bu adam yapımcıyla çok iyi anlaşıyor. Camdaki Kıza gelecek diye korkuyorum.:(

Sakız gibi uzattıkları yetmemiş bir de farklı bir proje düşünmüşler, ne aç gözlüymüş bu OGM. :A

İkinci sezonda tüm dizileri patlayacak nasılsa hezimete hazırlardır umarım. :F

Elma'yla karıştırdın zaar patlayacak olan o çünkü. :A
Patlarsa da 100 küsür bölümden sonra patlar bu başarı da herkese yeter zaten, bana demiştin geçen gün şimdi kendin aynısını yapıyorsun, Yasak Elma'yla alakası yokken konuyu ona getirdin nasıl bir karın ağrın varsa artık. :Z

Patlarsa da 100 küsür bölümden sonra patlar bu başarı da herkese yeter zaten, bana demiştin geçen gün şimdi kendin aynısını yapıyorsun, Yasak Elma'yla alakası yokken konuyu ona getirdin nasıl bir karın ağrın varsa artık. :Z
O zaman kaşınma. :A

Sadi karakteri uzacağına ayrı dizi olsa daha iyi olurdu bence
------

Neden korkuyosun ki

Adamı sevmiyorum. Böyle kadın düşmanı bir insanı izlemek istemiyorum. Sevdiğim bir dizide yer alması hoşuma gitmez. Diziye katılacak Hayri karakterinin 15 Yaş genç haline uygun birisi Sadi karakteri. Umarım gençleştirip getirmeyi denemezler.:(

• İlginç
Reactions: Angelica
Adamı sevmiyorum. Böyle kadın düşmanı bir insanı izlemek istemiyorum. Sevdiğim bir dizide yer alması hoşuma gitmez. Diziye katılacak Hayri karakterinin 15 Yaş genç haline uygun birisi Sadi karakteri. Umarım gençleştirip getirmeyi denemezler.:(

Kadın düşmanı olduğıu nerden çıktı ya ben öyle bişi duymadım oyunculuğunu çok beğenirim Erkan Petekkkaya nın Sadi olarak harikaydı Hayri karakterine gitmez bence Erkan Petekkaya

Kadın düşmanı olduğıu nerden çıktı ya ben öyle bişi duymadım oyunculuğunu çok beğenirim Erkan Petekkkaya nın Sadi olarak harikaydı Hayri karakterine gitmez bence Erkan Petekkaya

Nurgül Yeşilçay ile olan olayları malum. Kadına sette mobing yapılmış. Şu videoda var. Kendi oyuncu arkadaşı için "Gelin sete dövün" tarzı açıklamaları var. Hayri için biraz yaşlı ama belli olmuyor bu sektöre. Biraz makyajla 40 yaşında yaparlar adamı.

• İlginç
Reactions: Angelica
Nurgül Yeşilçay ile olan olayları malum. Kadına sette mobing yapılmış. Şu videoda var. Kendi oyuncu arkadaşı için "Gelin sete dövün" tarzı açıklamaları var. Hayri için biraz yaşlı ama belli olmuyor bu sektöre. Biraz makyajla 40 yaşında yaparlar adamı.

He şu uçak konusu burda yanlış anlaşılma var bunun açıklamasını Erkan Petekkaya yapmıştı iftiraya uğradım dedi dava bile açtı adam ki ordaki kadının uslübuda çok yanlıştı o dönem kadına tepkide oldu hatta

• Üzücü
Reactions: cehennet