Lan yok 20-21 çubuklusunu zaten 1 ay önce aldımBu senekini de mi alcan?
Lan yok 20-21 çubuklusunu zaten 1 ay önce aldımBu senekini de mi alcan?
Ee beklesen bu senekini alırdın niye öyle bir şey yaptın?Lan yok 20-21 çubuklusunu zaten 1 ay önce aldım
175'e düşmüş çünkü 150 lira fazla mı verseydimEe beklesen bu senekini alırdın niye öyle bir şey yaptın?
Mantıklı.175'e düşmüş çünkü 150 lira fazla mı verseydim
Ben ve sen...Benim dışımda herkes Pereira'cı olmuş galiba
Kaç senedir olmaz diyip mal olmayı istiyorum ama olmuyor büyük ihtimalle bu sene de olmayacak imkanı yok yani Ama mecbur maçlar başlayınca oturup izlemek zorunda kalacağımız için ilk 5 hafta falan objektif şekilde takip edecez takımı ama sıfır ümitle.
------
Geçen seneki hocamıza göre çok daha iyi bir hoca tabii ki o konuda hakkını yiyemem. Geçen seneki hocamız derken Erol Bulut'u diyorum Emre daha stajyer bile değil... Erol'dan iyi olması da çok önemli bir artı değil Erol vasat altı bir hocaydı.
Tecrübe olarak da takımı ateşleme konusunda da daha iyi. Konuşma tarzından, jest ve mimiklerinden bile bu belli. Ama en büyük dezavantajı çok dik kafalı olması. Fenerbahçe'ye gelen bir hoca tüm takımı Özil üstüne kurmalı eğer bu Pereira ne Özil'i ben Pelkas üzene kuracam falan derse mesela bu sezon da başlamadan biter bu en basit örnek.
Valencia taktiğini kullanalım derim, paso küfür @xdragxxAşçımız Ali Koç yönetimindeyken, daha serbestken bakalım neler yapabilecek, onu bir görelim. Belki o kadar kötü gitmeyecek, belki işleri yoluna koyacak. Öyle olmazsa, Mesut Özil'i yedek seyredebiliriz, şaşırmam. Güvenmekten başka çaremiz yok ama gömelim hocayı, yanıltırsa daha fazla mutlu oluruz.
Valencia yanlış mevkide oynamasının kurbanıydı, diğer türlü çok kötü bir futbolcu da değildi.Valencia taktiğini kullanalım derim, paso küfür @xdragxx
Fifadan bahsettim orda @ArafEkli dosyayı görüntüle 105078
@bazinga'yı utandırır umarım Samatta, tabii eğer kalırsa. Zehirli oku attı sonuçta @bazinga.
"Adam topla buluşamıyor" dedin ya, onu diyorum.Fifadan bahsettim orda @Araf
Gerçekten gerçek maçta topla buluşamıyor"Adam topla buluşamıyor" dedin ya, onu diyorum.
Belki Vitor Pereira ile topla buluşur.Gerçekten gerçek maçta topla buluşamıyor
Sergen Yalçın taktiği yapmamız lazım @Araf
Garry Rodriguez gibi olmasın da sonu.
Zehirli ok tam tersi durumlarda işliyor. "Gerçekte de bu sezon kesin 15 golü var" desem kesin olmazdı mesela.Ekli dosyayı görüntüle 105078
@bazinga'yı utandırır umarım Samatta, tabii eğer kalırsa. Zehirli oku attı sonuçta @bazinga.
Belki Vitor Pereira ile çıkışa geçer, bilemeyiz. Belki Vitor Pereira ile birlikte deli gibi gol atmaya başlayacak adam. Adam gelirken çok abartılı bir şekilde tanıtıldı, beklenti tavan yaptı, bu da ne yapsın, saldı gitti. Bu şekilde gelip salıp giden çok oyuncu oldu. Erol Cloud ve Emre Belözoğlu ile de dönmedi adamın devranı, belki Vitor Pereira ile döner.Zehirli ok tam tersi durumlarda işliyor. "Gerçekte de bu sezon kesin 15 golü var" desem kesin olmazdı mesela.
Hiç sanmıyorum, golcülük kumaşı olmayan bir oyuncu. Belki dönemlik olarak coşup 2-3 gol atar ama ötesi çok zor...Belki Vitor Pereira ile çıkışa geçer, bilemeyiz. Belki Vitor Pereira ile birlikte deli gibi gol atmaya başlayacak adam. Adam gelirken çok abartılı bir şekilde tanıtıldı, beklenti tavan yaptı, bu da ne yapsın, saldı gitti. Bu şekilde gelip salıp giden çok oyuncu oldu. Erol Cloud ve Emre Belözoğlu ile de dönmedi adamın devranı, belki Vitor Pereira ile döner.
Belçika'daki performansına güvenip aldık ama orası Belçika işte. Bir de keşfedilmesi çok geç oldu. Tanzanya'dan Kongo'ya, Kongo'dan Belçika'ya, Belçika'dan İngiltere, İngiltere'den Türkiye'ye gibi bir kariyeri oldu. Kongo'dan Belçika'ya da gitmesi 2016 yılının başında oldu, 23 yaşında yani. Genç yaşta Avrupa'ya gidip kendini geliştiremediği için bir yere kadar iyi oynar, o kadar. 23 yaş, çok geç bir yaş. Belçika'ya döner muhtemelen, kendisi için daha iyi olur. Samatta daha çok Belçika ve Hollanda gibi ülkelerde iyi gider.Hiç sanmıyorum, golcülük kumaşı olmayan bir oyuncu. Belki dönemlik olarak coşup 2-3 gol atar ama ötesi çok zor...
Bizimle karşılaşmayacak takıma vererim St.Patrick takımına verelim @Dosi @ArafBelçika'daki performansına güvenip aldık ama orası Belçika işte. Bir de keşfedilmesi çok geç oldu. Tanzanya'dan Kongo'ya, Kongo'dan Belçika'ya, Belçika'dan İngiltere, İngiltere'den Türkiye'ye gibi bir kariyeri oldu. Kongo'dan Belçika'ya da gitmesi 2016 yılının başında oldu, 23 yaşında yani. Genç yaşta Avrupa'ya gidip kendini geliştiremediği için bir yere kadar iyi oynar, o kadar. 23 yaş, çok geç bir yaş. Belçika'ya döner muhtemelen, kendisi için daha iyi olur. Samatta daha çok Belçika ve Hollanda gibi ülkelerde iyi gider.