En Favori Yabancı Dizi - Tüm Zamanlar | 4.Grup 📺

Hangi 6 dizi üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
115,874
Puanı
1,060
2344.jpeg

"En Favori Yabancı Dizi - Tüm Zamanlar" Etkinliği Başlıyor!

Sizlerin önerileri ile oluşturduğumuz 120 diziden gelmiş geçmiş en iyi yabancı diziyi seçeceğiz.

Ankette yer alan hangi 6 dizi bir üst tura yükselsin?

Supernatural
Oz
Love Death Robots
Married with Children
Vikings
House, MD
Dallas
Call My Agent
Arrow
Elite
Revolution
Ted Lasso

Kısaca kurallar:

İlk turda 2 dizinin eşitlik durumunda ikisi de bir üst tura çıkacaktır. İleriki turlarda düello yolu ile üst tura çıkanı belirleyeceğiz. Etkinlik sırasında üye olup oy verdikten sonra aktif olmayan üyelerin oyları sayılmayacaktır. Eğer yanlış oy verirseniz bunu anında belirtiniz...

Katılımınızı bekleniyor.

Oz (birkaç bölüm izledim sadece ama iyiydi)
Married With Children (İzlemedim ama listemde, birkaç yıl sonra izlerim :A)
Elite

• Supernatural
  • Oz
  • House MD
  • Arrow
  • Ted Lasso

Konuda Viking var şıklarda yok(b)

Supernatural
Dallas
Call My Agent
Arrow

Vikings evleneceksen onuda işaretlerim:D

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
  • Güldürdün
Reactions: xdragxx
Oy kullanan diğer arkadaşları da haberdar et bence.:D
Konuda resimler olsa süper olurmuş. Afiş işlerini de @Dosi ye mi teslim ettin yoksa. :A
120 dizi ağır bir iş oluyor. Belli bir turdan sonra yapılacak. @Tolstoyevski yapacaktı ben mani oldum. Bugün açılması gerekirdi :A

Oy kullanan diğer arkadaşları da haberdar et bence.:D
Konuda resimler olsa süper olurmuş. Afiş işlerini de @Dosi ye mi teslim ettin yoksa. :A
120 dizi ağır bir iş oluyor. Belli bir turdan sonr yapılacak. @Tolstoyevski yapacaktı ben mani oldum :A

120 dizi olduğu için baya kararsız kalındı evet ama ikinci turdan itibaren afişler de kesin olarak olacak o konuda hiçbir sorun yok o iş tamamen bende :A

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: cehennet and Dosi
120 dizi olduğu için baya kararsız kalındı evet ama ikinci turdan itibaren afişler de kesin olarak olacak o konuda hiçbir sorun yok o iş tamamen bende :A

@Dosi iyice endişelendi şimdi.:A

120 dizi ağır bir iş oluyor. Belli bir turdan sonra yapılacak. @Tolstoyevski yapacaktı ben mani oldum. Bugün açılması gerekirdi :A

Haklısınız. Ben bu kadar grup var sandım. 6 grup daha gelecek o zaman.:D

@Dosi iyice endişelendi şimdi.:A

Haklısınız. Ben hu kadar grup var sandım. 6 grup daha gelecek o zaman.:D
Toplam 10 grup olacak ilk 9 grup 12 dizi, son grup 10 dizi şeklinde herhangi bir yanlışlık yoksa :A Çok fazla dizi olunca ufak tefek hata payları hep olabiliyor :A @Dosi

• Beğendim
Reactions: cehennet and Dosi
Evet bu yarısı.
Yok 2. Turda da gelmez gibi. Önce iddiasız dizleri azaltıp dizilerin brşaz daha azalması gerekiyor

Toplam 10 grup olacak ilk 9 grup 12 dizi, son grup 10 dizi şeklinde herhangi bir yanlışlık yoksa :A Çok fazla dizi olunca ufak tefek hata payları hep olabiliyor :A @Dosi

Ben farkedince hemen müdahale etmek istedim. Sizi düzeltiyor gibi düşünmeyin. Kolay gelsin. Zor iş.:D

120 dizi ise her grup 12 olmaşı ama galiba sen 118 diye hesap ettim bir ara. Kontrol edersin. Geceye kalanını açalım yada yarına bakarız:A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
120 dizi ise her grup 12 olmaşı ama galiba sen 118 diye hesap ettim bir ara. Kontrol edersin. Geceye kalanını açalım yada yarına bakarız:A
Benim de hatlar karıştı biraz ama sorun yok telaş ve panik bizden uzak olduğu sürece rahatça hallederiz :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...