50 bine kalmaktansa 82 almak daha iyi110 binin üzerine çıkmadıkça @serhatt rahat edemez. Geçen haftanın gerisinde kalmasın
50 bine kalmaktansa 82 almak daha iyi110 binin üzerine çıkmadıkça @serhatt rahat edemez. Geçen haftanın gerisinde kalmasın
@Emre Ozansoy kutusundaki değeri tam bildi Acaba 2. Emre de bilecek mi görecez150 bin hissediyorum kurumda.
Acaba Emre'ler böyle mi?@Emre Ozansoy kutusundaki değeri tam bildi Acaba 2. Emre de bilecek görecez
Öyleyse zaten cumartesi günü gelsinler fikir söylemeyeAcaba Emre'ler böyle mi?
O sadece bana özel.@Emre Ozansoy kutusundaki değeri tam bildi Acaba 2. Emre de bilecek mi görecez
50 bine kalmaktansa 82 almak daha iyi
Emreler ermişlerdir. Önceden bilirler.Acaba Emre'ler böyle mi?
Bugüne özel bir durum olabilirÖyleyse zaten cumartesi günü gelsinler fikir söylemeye
Teklife hayır derse ister kendi kutusu ister değişim artık o kutuda ne çıkarsa. Baronun kutusunu alsaydı 500.000 alırdı150 bin alırsa. Kutu değiştirmeye izin veriyor musunuz
Nasıl bu kadar eminsin?@serhatt kutunda 50.000 var...
Öneri almak istiyorum konudaki arkadaşlardan???
Çok doğru bir strateji.Yine öyle baktım sadece ama eğer riske girebilirim bu saatten sonra diyorsan kesinlikle teklifi alma zaten 50.000 garanti, önceki yarışmalarda kutularını düşün ve eğer sürekli mavi açtıysan kutunda güzel bir şey olabilir ama hep mavi değildi dediysen nedense emreemreu'dan 150 çıkabilir gibi. @serhatt
Gizli noterimizdir belkiNasıl bu kadar eminsin?
Emreemeu da kendi kutusuna 150 bin diyerek senin kutuna 50 bin demiş oldu. Artık %50 zaten iyi düşünNasıl bu kadar eminsin?
Gizliliğiniz batsın emi.Gizli noterimizdir belki