@xdragxx koy profil fotoğrafına Samatta'yı, belki gider. Totem yapalım.
Böyle davrandıkça kimi alsınlar alsalar Ucuz oyuncu alırız @xdragxxBunlara 1.5 lira fazla reis.
Yok totem için bile koymam@xdragxx koy profil fotoğrafına Samatta'yı, belki gider. Totem yapalım.
Sen Mesut'u, @HeisenBerg de Vitor Pereira'yı koymuş profil fotoğrafları olarak. Bakalım ikili arasında neler yaşanacak. Ya ikisi uçuracak ya da Mesut Özil yedek kalacak. Şaşırmam yani öyle olursa ya da planının bir parçası olup takımı uçuracak.Yok totem için bile koymam
Mesut'u yedek yaparsa yeriz onu merak etmeyinSen Mesut'u, @HeisenBerg de Vitor Pereira'yı koymuş profil fotoğrafları olarak. Bakalım ikili arasında neler yaşanacak. Ya ikisi uçuracak ya da Mesut Özil yedek kalacak. Şaşırmam yani öyle olursa ya da planının bir parçası olup takımı uçuracak.
Adidas'ın son yıllardaki facia formalarından sonra çok iyi geldiÇubuklu nefis. 😍
Abi sen, ben ve @Tolstoyevski iyi ki aynı takımı tutmuyoruz. Yoksa üçümüzün muhalif olduğu birisini intihara kadar sürükleriz.Geçen seneki formalar çok iyiydi abarmayın
Geçen seneki çubuklu leş. Neydi o öyle sapsarı limonlu dondurma gibiydi formanın arkası.Geçen seneki formalar çok iyiydi abarmayın
Aldım ve harika bir çubukluGeçen seneki çubuklu leş. Neydi o öyle sapsarı limonlu dondurma gibiydi formanın arkası.
Bu sene desteklemeyeceğim şu olursa bu olursa cart curt diyen adama bak paraya kıymış almış çubukluyu.Aldım ve harika bir çubuklu
Ne zaman desteklemeyecem dedim Emre kalırsa desteklemeyecem dedim Emre giderse de ahtım var alacam dedim ve aldımBu sene desteklemeyeceğim şu olursa bu olursa cart curt diyen adama bak paraya kıymış almış çubukluyu.
10 Numara, Mesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut Öziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllll!
10 gol 15 asist yatıyor fotoda ama aşçımız vasat bakalım10 Numara, Mesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut Öziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllll!
Aşçımız Ali Koç yönetimindeyken, daha serbestken bakalım neler yapabilecek, onu bir görelim. Belki o kadar kötü gitmeyecek, belki işleri yoluna koyacak. Öyle olmazsa, Mesut Özil'i yedek seyredebiliriz, şaşırmam. Güvenmekten başka çaremiz yok ama gömelim hocayı, yanıltırsa daha fazla mutlu oluruz.10 gol 15 asist yatıyor fotoda ama aşçımız vasat bakalım
Bu senekini de mi alcan?Ne zaman desteklemeyecem dedim Emre kalırsa desteklemeyecem dedim Emre giderse de ahtım var alacam dedim ve aldım