Merhaba Ben Irmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız @xemrexxx kötü konuşanın sadece ben olduğumu yazmış :A
Aşk olsun cehennet. Hemen inanacakmıydın ona :A onun mesajlarının %99'u yanlış algı :A
Alınganlığım tuttu. Bu @xemrexxx çok fena. Hemen düşürdü beni.:(
------

Tek başına konuşmadığına göre. Biriyle konuşmuşsundur. Serhatta etikette olunca. :F
Şaka yaptım yaa. İnanmadım tabi ki.😛
@xemrexxx in Allah bir dediğine inan gerisini kaale alma. :A Aramızı bozmak için atmayacağı iftira yok. :A

Alınganlığım tuttu. Bu @xemrexxx çok fena. Hemen düşürdü beni.:(
------

Tek başına konuşmadığına göre. Biriyle konuşmuşsundur. Serhatta etikette olunca. :F
Şaka yaptım yaa. İnanmadım tabi ki.😛
Ortalıkta seni kötülüyorum manasında demiştir o :A gereken cevabı serhat söyledi :bhr:
Kurtulamadım iftiralardan :A
@xemrexxx in Allah bir dediğine inan gerisini kaale alma. :A Aramızı bozmak için atmayacağı iftira yok. :A

Bundan sonra belge isteyeceğim her şey için ondan. Belgesiz konuşmasını yasaklayın @xemrexxx 'in:A
Ben zaten bana atılan iftiraları hep belgeler ile çürütten biriyim. Yanlış kişiye oynuyor Emre. Aslında bu belgeme işini ondan kaptım. İşime çok yaradı :A

• Güldürdün
Reactions: cehennet
Ben zaten bana atılan iftiraları hep belgeler ile çürütten biriyim. Yanlış kişiye oynuyor Emre. Aslında bu belgeme işini ondan kaptım. İşime çok yaradı :A

Senin mazin çok karanlık. Bir ara dinlemek isterim. Çok şey yaşamışsın burada. Devam geçmis tecrübelerine geliyor konu:A

• İlginç
Reactions: Dosi
Senin mazin çok karanlık. Bir ara dinlemek isterim. Çok şey yaşamışsın burada. Devam geçmis tecrübelerine geliyor konu:A
Yok yok mazim toz pembe :A
Tek sıkıntı xemrexx ve destere vardı, onların şakalarını başta anlamayıp ciddi takılırdım. Sonra Türkçede geliştikçe ve forum ortamına alıştıkca düzeldi :A burası ilk ve tek takıldığım forum.
------

Yaşadığım gelişmede Türkçe gelişmesi ve sizlerin konuşma şakalaşma stiline alışmam oldu :A

Yok yok mazim toz pembe :A
Tek sıkıntı xemrexx ve destere vardı, onların şakalarını başta anlamayıp ciddi takılırdım. Sonra Türkçede geliştikçe ve forum ortamına alıştıkca düzeldi :A burası ilk ve tek takıldığım forum.
Nasıl Türkçe de geliştikçe?

• Güldürdün
Nasıl Türkçe de geliştikçe?
Yani benim Türkçem geliştikçe.
Ben ilk zamanlar deyimleri bile bilmez Kemal Sunal tarzı derdim :A daha önce bahsetmiştim. Bazı şeyleri anlamıyordum genelde @Tolstoyevski 'ye sorardım burda ne denmek isteniyor diye :A komik durumlarda olmuyor değildi.

Ben ilk zamanlar deyimleri bile bilmez Kemal Sunal tarzı derdim :A daha önce bahsetmiştim. Bazı şeyleri anlamıyordum genelde @Tolstoyevski 'ye sorardım burda ne denmek isteniyor diye :A komik durumlarda olmuyor değildi.
İşte niye bilmiyorsun çok tuhaf. Yurt dışında falan mı büyüdün?

• İlginç
Ben senin en çok işaret sıfatından sonra isim kullanmanı özledim :A

Yani mesela şöyle bir üslubun vardı;

@Tolstoyevski o da böyle böyle... Ya da Pompy o da şöyle şöyle...

hem isim hem de "o" sıfatını kullanmak güzel geliyordu her ne kadar gramer olarak gereksiz olsa da ama bıraktın o huyunu :/ :A

• Güldürdün
İşte niye bilmiyorsun çok tuhaf. Yurt dışında falan mı büyüdün?
What :F
Beni tanımıyormuş gibi yazdın 😱
Türkçe ile buluşmam çok geç yaşta oldu. Türk televizyonumuz bile yoktu çocukluğumda :A
Ben senin en çok işaret sıfatından sonra isim kullanmanı özledim :A

Yani mesela şöyle bir üslubun vardı;

@Tolstoyevski o da böyle böyle... Ya da Pompy o da şöyle şöyle...

hem isim hem de "o" sıfatını kullanmak güzel geliyordu her ne kadar gramer olarak gereksiz olsa da ama bıraktın o huyunu :/ :A
Zamanla gelişti işte ne güzel :bhr:

Foruma tekrardan hoşgeldin umarım keyifli vakit geçirmeye devam edersin

• Harika
Reactions: cehennet
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...