Burak Deniz'den 'Maraşlı'ya Veda!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,731
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20210707_152232.jpg

Burak Deniz'den Maraşlı'ya veda!

Yapımcılığını Tims&B Productions'un üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı, başrollerini Burak Deniz ile Alina Boz'un paylaştığı dizi gelecek hafta ekrana gelecek olan bölümüyle ekran macerasını sonlandırıyor.

Diziye adını veren Maraşlı karakterini canlandıran Burak Deniz ise sosyal medya hesabından bir veda paylaşımında bulundu:
20210707_151539.jpg

Öte yandan yakışıklı oyuncu, bu hafta son 4 bölümünde yer alacağı Cahil Periler dizisi için İtalya'ya gidecek.

• Beğendim
Reactions: Gizmen and Angelica
Bu rolle kendini A+ lige soktu. Yarım Kalan Aşklarda ki sarhoş rolünün ardından bu rol. Şahane bir iş başardın. Keşke daha uzun sürseydi. Tebrikler Burak Deniz.:ok:
Bizim Hikaye Barış, Yarım Kalan Aşklar Kadir ve burada Maraşlı. Son 3 projesine de çok güzel işler çıkardı. :bhr: Diziye izleyemedim ama sırf Burak ve Alina için devam etmesini isterdim.

• Harika
Reactions: cehennet
Bu rolle kendini A+ lige soktu. Yarım Kalan Aşklarda ki sarhoş rolünün ardından bu rol. Şahane bir iş başardın. Keşke daha uzun sürseydi. Tebrikler Burak Deniz.:ok:
------

Konu Burak Deniz olunca benden önce gelmişsin:A @Dosi
Taşlar neredeyse ben oradayım. :A Kaliteli maldan anlıyorsun. :Z

• Harika
Reactions: cehennet
Bizim Hikaye Barış, Yarım Kalan Aşklar Kadir ve burada Maraşlı. Son 3 projesine de çok güzel işler çıkardı. :bhr: Diziye izleyemedim ama sırf Burak ve Alina için devam etmesini isterdim.

Bizim Hikaye'de ki rolü de farklıydı. Adam kendini tekrarlamıyor. Muhteşem bir oyuncu. Halbuki Alp Nevruz, Can Yaman gibi kas çalışıp kendini tekrarlayabilirdi.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Ben diziyi sadece 6-7 bölüm izledim ama Barış ve Kadir'den sonra yine harikalar yarattı. Umarım yine çok farkllı bir karakterlerle ekrana döner çünkü yeteneği maşallah çoğu karaktere yeter. Yalnız umarım artık kendini Tims&B'den kurtarır. :A

Ben diziyi sadece 6-7 bölüm izledim ama Barış ve Kadir'den sonra yine harikalar yarattı. Umarım yine çok farkllı bir karakterlerle ekrana döner çünkü yeteneği maşallah çoğu karaktere yeter. Yalnız umarım artık kendini Tims&B'den kurtarır. :A
Medyapım oyuncularını nasıl bırakmıyorsa Tims&B'de Burak'ı bırakamaz. Bir bakmışsın yeni sezonda BZÇ'de. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Hacı sen dijitalden devam et. Daha televizyon dizilerine düşmeni hiç istemiyorum.

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919