vay be Geniş Aile Ezele karşı kazanmış
Bozulan 2. Sezonuyla Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin ilk sezonuna karşı da kazanmış.😱 Ezel'in ilk sezonuna karşı kazanmasıda sürpriz olmuş. Sonuçları bende garipsedim.
vay be Geniş Aile Ezele karşı kazanmış
Ikisi finale kalacaktir zaten bi' ihtimal Bir Baskadir da olabilir ama etkinligin kazanani Masumlar olacak hayirlisiyla. Basladin mi bu arada?Dünden sonra etkinliğin gelmesi. Neyse kader belli, Akrep ilk turdan elenecek ve Sadakatsiz ve Masumlar Apartmanı da büyük ihtimalle finalde olacak. Hadi gel Sadakatsiz'i şampiyon yapalım bu sene. @kerem
Bir Başkadır'ı sonradan bir yorumda görünce fark ettim, neyse Sadakatsiz yarı finalde alnının akıyla da elenebilir, no problem. Dün izleyemedim, bugün de duruma göre bakabilirim sanırım.Ikisi finale kalacaktir zaten bi' ihtimal Bir Baskadir da olabilir ama etkinligin kazanani Masumlar olacak hayirlisiyla. Basladin mi bu arada?
Söz vermistin Selo...Bir Başkadır'ı sonradan bir yorumda görünce fark ettim, neyse Sadakatsiz yarı finalde alnının akıyla da elenebilir, no problem. Dün izleyemedim, bugün de duruma göre bakabilirim sanırım.
Dün zorunlu dışarı çıkmam gerekti, bugün de diziyi izledikten sonra 1-2 işim vardı onlar da bitti.Söz vermistin Selo...