Bugün müsait değildim olsa bile yarışamazdım ne yazık kiGeçen kurayı xdragxx bunu ben çekmiştim keşke bugün yarışan sen olsaydın yada geçen
Bugün müsait değildim olsa bile yarışamazdım ne yazık kiGeçen kurayı xdragxx bunu ben çekmiştim keşke bugün yarışan sen olsaydın yada geçen
Bu ne düşmanlık yahu...
@MEnes forumun pozitif düşünen kişilerindendir. Burada olsa görüşünü almak isterdik Gerçi benim kutumda küçük değer olamaz falan da derdi belki
Pozitif düşünceli bir insan olarak ne güzel de kutu açmışım heey gidi hey... Son noktada ise fena bir para kazanmamışsın, tebrikler phoebe...
Teşekkürler, üst üste açtığım kırmızı kutu serisini senin mavi kutunla bozmuştum galiba. Kazandığım para da senin de katkın oldu.Pozitif düşünceli bir insan olarak ne güzel de kutu açmışım heey gidi hey... Son noktada ise fena bir para kazanmamışsın, tebrikler phoebe...
Oooh ne de güzel olmuş... Artık o tatil senin bu tatil benim takılırsın daha ne...Teşekkürler, üst üste açtığım kırmızı kutu serisini senin mavi kutunla bozmuştum galiba. Kazandığım para da senin de katkın oldu.
Paramı vermiyorlar ki, üzerine yattılar. Skandal bir yarışma...Oooh ne de güzel olmuş... Artık o tatil senin bu tatil benim takılırsın daha ne...
Gerçekten tüyler ürpertici, bu mu senin yapımcılığın... @DosiParamı vermiyorlar ki, üzerine yattılar. Skandal bir yarışma...
Sabır yatacak Biz bazıları gibi paraları 1 sene sonra vermeyiz...Paramı vermiyorlar ki, üzerine yattılar. Skandal bir yarışma...