Doğum Günün Kutlu Olsun The Erinch

Abi doğum günün kutlu olsun. :D Sevdiklerinle beraber geçireceğin nice mutlu, sağlıklı, huzurlu senelere. :Z Ek olarak yeni yaşında umuyorum bol bol Akçay, Ören taraflarına tatile gidebilirsin. Korona olmasa belki de oralarda çoktan denk gelmiştik. :A @The_Erinch

Hediye olarak ise sinemaların açılması şerefine, hangi sinemalarda geçerli olduğunu asla bilmediğim iki adet sinema bileti seçtim senin için. :A

Sinema-Bilet.jpg

• Harika
Reactions: The_Erinch
Abi doğum günün kutlu olsun yeni yaşın mutlu huzurlu olsun Allah sağlık sıhhat versin inşallah herşey istediğin gibi olur umarım :bhr:

Hediyem

Ekli dosyayı görüntüle 104813
Canımsın ya... çok teşekkür ederimmm :oley: :oley: :oley:
Doğum günün kutlu olsun @The_Erinch. Nice mutlu yıllara.
Sağolasın ağır abi , nezaketin için teşekkür ederim :Z:Z:Z
Doğum günün kutlu olsun can abim. Nice güzel sağlıklı yaşlara... seviliyorsun :bhr:
Atacanım,güzel kalplim benim. İyi ki varsın:bhr::bhr:
------

Abi doğum günün kutlu olsun. :D Sevdiklerinle beraber geçireceğin nice mutlu, sağlıklı, huzurlu senelere. :Z Ek olarak yeni yaşında umuyorum bol bol Akçay, Ören taraflarına tatile gidebilirsin. Korona olmasa belki de oralarda çoktan denk gelmiştik. :A @The_Erinch

Hediye olarak ise sinemaların açılması şerefine, hangi sinemalarda geçerli olduğunu asla bilmediğim iki adet sinema bileti seçtim senin için. :A

Ekli dosyayı görüntüle 104814
Ahhh..Sen neredesin Köftehor...Haftasonu örendeydim..şu instagramına baksan..

Çok teşekkürler adamım...Biletler çok kıymetli.

Seviliyorsun :oley: :oley: :oley: :love1: :love1: :love1:

Son düzenleme:
Canımsın ya... çok teşekkür ederimmm :oley: :oley: :oley:

Sağolasın ağır abi , nezaketin için teşekkür ederim :Z:Z:Z

Atacanım,güzel kalplim benim. İyi ki varsın:bhr::bhr:
------

Ahhh..Sen neredesin Köftehor...Haftasonu örendeydim..şu instagramına baksan..

Çok teşekkürler adamım...Biletler çok kıymetli.

Seviliyorsun :oley: :oley: :oley: :love1: :love1: :love1:
Çok ciddi yazmışım, kabul ediyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Bekliyorum...
17 sinden sonra oradayım.
@dreamy den hayır yok sen ve izmirde @MasacRE bularak sezonu açacağım 🤪🤪🍻🍻
Bu sene zor gibi abi ama bakalım, belli de olmaz. :A İzmir'e yolun düşerse alkollü mekanları taraman yeterli, birinden birinde Utku beyciğime denk gelirsin mutlaka. :A @MasacRE

:A :ADimi yaa bizsiz hiç bir yere gidemezz
gızzz sen nereye geliyorsun bunak seni..sen adım atacan diye vinç desteği alıyoruz :A :A :A @Zeyno45
------

@The_Erinch 17 sinden sonra nerelere gidiyon abimm :A @Zeyno45 @Emre Ozansoy abim planlar yapmış bizi bırakıp gidiyormuşş :A
Senden hayır yok.. @Emre Ozansoy Emrem İzmire gelsinde gezdirem ben onu..hem müge anlının aradığı kese kağıtlı teyze ilede tanıştıracam onu🤪🤪🤪🤪:F:F:F

gızzz sen nereye geliyorsun bunak seni..sen adım atacan diye vinç desteği alıyoruz :A :A :A @Zeyno45
------

Senden hayır yok.. @Emre Ozansoy Emrem İzmire gelsinde gezdirem ben onu..hem müge anlının aradığı kese kağıtlı teyze ilede tanıştıracam onu🤪🤪🤪🤪:F:F:F

:A :Aaaa içerim enerjii içeceklerini takılırım peşinize:F:F

• Güldürdün
Reactions: Zeyno
------

Gerekirse her türlü desteği alırız biz meloma karışma bizde
------

Gel Emrecim gel en güzel kese kağıtlarini senin için sakladım ablam 😄😄
------

enerji içeceği diye gömersin sen 45 liği gözünde görmez,dilin tad almaz..
Sonra @Zeyno45 ile seni yollardan toplarız..
Akınımmm da akınımmmm diye naralar eşliğinde :Z :Z :Z

O AKIN BURAYA GELECEK 🤣🤣