Ohaaaa harika
İlk isteğin olacakta, ikinci isteğin imkansız.Ohaaaa harikaYaman ve Hande milletin içinde yakalansın Azade de Ferit ve Ayşe'ye diz çöksün, özür dilesin
![]()
Sus, benim hayallerime karışmaİlk isteğin olacakta, ikinci isteğin imkansız.![]()
O daha çok konaktaki bir odanın halısı gibi ama.Sonunda, akıllarına fragman vermek gelmiş.Bu arada neden bu görüntü seçildi acaba? Aklıma Azade geldi.
Hiç halıya benzemiyor ya. 😱O daha çok konaktaki bir odanın halısı gibi ama.![]()
Bilmiyorum duvar halısı da olabilir, nedense çok öyle geldi.Hiç halıya benzemiyor ya. 😱
Güvercin'in şu videosuna benzettim.Bilmiyorum duvar halısı da olabilir, nedense çok öyle geldi.![]()
Ay dur gözümde gözlükler yoktu, o taşlardan minik minik varmış. Halı değil, eminim.
Ya bu Zümrüt ve Hüseyin'de hiç mi yüz yok abi gidip şeyin adını unuttum Ahmet değildi dimi ve Azade'ye laf atıyorlar.
Aman 7 altı ne anlasın zaten diziden.Dizi 7 yaş üzeri falan değil, genel izleyici kitlesi ile yayınlanıyor, şaşırdım.
@slhttnmtl özet bitmeye doğru etiket atar mısın?![]()
Ay tam 21.00 yapsalardı bari.Aman 7 altı ne anlasın zaten diziden.
Okiii.
------
@Emre Ozansoy koş 8-9 dakika var.
------
@Emre Ozansoy koş 8-9 dakika var.![]()
Demin 10 dakika yazısı çıktı ben tam foruma geldim yazı gitti, belki denk gelir.Ay tam 21.00 yapsalardı bari.![]()