Emre Akbaba 2 Yıl Daha Galatasaray'da!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,716
Puanı
1,060
Galatasaray iç transferde Emre Akbaba ile yeniden anlaştı. Tecrübeli orta saha oyuncusu ile 2 yıllık daha anlaşma yapıldı.

28 yaşındaki orta saha oyuncusu 2018 yılında Alanyaspor'dan 4 milyon avroya transfer olmuştu.

Emre Akbaba; Galatasaray forması ile 70 maçta 14 gol, 8 asist kaydetti.

1625423027118.png

Babel ile de devam edildiğine göre taktik, Babel şut çeksin kaleciden seken topu Akbaba tamamlasın şeklinde olacak demektir tıpkı ligin son haftalarındaki gibi. :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
@Tolstoyevski bunu beğendi, hatta bayıldı. :A
Yeni sezona dair pek inancım kalmadı, Ömer Bayram, Arda Turan, Emre Akbaba gibi isimlere harcanan eforu Gedson'a, Onyekuru'ya harcasalardı çok farklı olabilirdi ama hoca takınca takıyor işte. :A

Haftalardır transfer bekliyoruz bize al sana Akbaba diyorlar.. Yarın da şov yaparak Arda'yı açıklarlar artık, ardından PTT transferiyle gümbür gümbür PSV maçına hazır olmuş oluruz 5-6 yemek için. :A

Yeni sezona dair pek inancım kalmadı, Ömer Bayram, Arda Turan, Emre Akbaba gibi isimlere harcanan eforu Gedson'a, Onyekuru'ya harcasalardı çok farklı olabilirdi ama hoca takınca takıyor işte. :A

Haftalardır transfer bekliyoruz bize al sana Akbaba diyorlar.. Yarın da şov yaparak Arda'yı açıklarlar artık, ardından PTT transferiyle gümbür gümbür PSV maçına hazır olmuş oluruz 5-6 yemek için. :A
Yabancı sınırı var bence doğru hamle Emre Akbaba çok da kötü oyuncu değil. Uzun sakatlık süreci yaşamasa bence çok daha iyi olurdu

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️... Şampiyonluktan eden adamı büyük bir yıldızı takımda tutmuş gibi aktarmak... Vizyonsuzluk adına güzel bir örnek olmuş... Bu yönetim biraz germeye başladı beni...