Maskeli Fedai
Favori Üye
Sırıtıyorum zaten mesajda.Adamı dövseydinİnsan bir sırıtır bu nedir ya?
Melekcim...okurken çok etkilendim... Gerçekten çok mutlu oldum...Düşüncelerin ve temennilerin için çok teşekkür ederim. İyi ki Varsın Bayan MuhalefetEkli dosyayı görüntüle 104756
Ekli dosyayı görüntüle 104757
Ekli dosyayı görüntüle 104758
Ekli dosyayı görüntüle 104759
Bugün forumun çok sevilen üyelerinden forumun abilerinden @The_Erinch abimin doğum günü sağlıklı huzurlu aşk dolu bir ömür diliyorum doğum günün kutlu olsun..abim iyi ki varsın iyi ki foruma üye olmuşsun seni tanığıma çok ama çok mutluyum ailenle sevdiklerine sağlıklı huzurlu bir ömür geçirmeni diliyorum mutlu yaşlarr ..![]()
Sağolasın kardeşim...Çürük dişlim benimDogum günün kutlu olsun Erinç abi nice ve mutlu senelere 🎂 @The_Erinch
Gene karnım açkken bakıyorum...ekranda oluşan salya izlerinden sorumlusun@The_Erinch nice yaşlara, sevdiklerin ile birlikte huzurlu senelere.
Sana hediye olarak buranın tadlarını ikram edeyim
Ekli dosyayı görüntüle 104762
Ekli dosyayı görüntüle 104763
Ve formata uygun şarkı
Eyvallah üstat... Taş çalma çalışmaları tamam mıDoğum günün kutlu olsun nice senelere.
Hepsine ayrı ayrı bayıldım..düşünceli ve hisli kardeşim benim. İyi ki tanıdım ve hayatımdasın
Teşekkür ederim Has Fenerbahçeli kardeşimDoğum günün kutlu olsun.![]()
Sağolasın kardeşim benim...Doğum günün kutlu olsun abi. Nice mutlu yıllara.
ArkamdasınYolun yarısını bitirenlerin doğum günü kutlanmaz![]()
Çok keyifli bir görsel...Çok sağol kardeşim benim.Güzel anketleriyle foruma renk katan güzel insan doğum günün kutlu olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 104769
Masterchefe bakıyordun diye hatırlıyorum o yüzden hediyem bu.
Sende iyi birine benziyorsunAdamı dövseydinİnsan bir sırıtır bu nedir ya?
Doğum günün kutlu olsun @The_Erinch öyle çok tanışıklığım da olmadı ama iyi birine benziyorsunMutlu yaşlar.
Teşekkürler MinikDoğum günün kutlu olsun@The_Erinch
Kendin gibi muazzam temenniler..İyi ki Varsın NefiseHayatının geri kalanı yüreğinin güzelliği gibi sevgi dolu geçsin. Hep mutlu olman dileğiyle…
Abimiz, arkadaşımız, kardeşimiz kısacası herşeyimiz ... 🥳
Doğum Günün Kutlu Olsun! @The_Erinch
Ekli dosyayı görüntüle 104774
Teşekkürler dostumDoğum günün kutlu olsun Erinç, nice yaşlara@The_Erinch
Çok kibarsın, vakit ayırıp kutladığın için teşekkür ederimDoğum gününüz kutlu olsun.![]()
Sağolasın adamım...insan iyisinden bir karpuz yollar
Abicim benim..gönülden seviliyorsun. İyi ki varsınİyi ki Benimle Söyle ile ilgili bir şeyler araştırırken foruma üye olmuşsun ve tanışmışız abi.Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu senelere.
Ah, çok kşbarsın; hediyende çok eğlenceli.Teşekkür ediyorum vakit ayırıp kutladığın içinDoğum Günün Kutlu Olsun @The_Erinch . Sevdiklerinle beraber daha nice mutlu yıllara inşallah
------
MasterChef'i takip ettiğini biliyorum. Hediyeni beğenirsin inşallah![]()
Heyyyy... ne kadar renkli ve neşe dolu!!! Çok teşekkürlerrrrr😍🥰😇
Teşekkürler üşengecim benim..ama helal sana bak sayemde parmak kası çalıştırdın@The_Erinch doğum günün kutlu olsun abi.. Sevdiklerinde beraber nice mutlu, huzurlu yıllar diliyorum...![]()
Çokkkk kibarsın SedefcimDoğum günün kutlu olsun, nice mutlu senelere inşallah. @The_Erinch
Doksanlardan sevdiğini bildiğim ve benim de çok sevdiğim iki şarkıyı hediye ediyorum.
Teşekkürler AdamımmTebrikler.@The_Erinch
Melekcim...okurken çok etkilendim... Gerçekten çok mutlu oldum...Düşüncelerin ve temennilerin için çok teşekkür ederim. İyi ki Varsın Bayan Muhalefet🤪
Sağolasın kardeşim...Çürük dişlim benim
Gene karnım açkken bakıyorum...ekranda oluşan salya izlerinden sorumlusun
Çok teşekkür ediyorum Zeynepcim;iyi ki varsın
Eyvallah üstat... Taş çalma çalışmaları tamam mı
Hepsine ayrı ayrı bayıldım..düşünceli ve hisli kardeşim benim. İyi ki tanıdım ve hayatımdasın
Teşekkür ederim Has Fenerbahçeli kardeşim
Sağolasın kardeşim benim...
Arkamdasın
Çok keyifli bir görsel...Çok sağol kardeşim benim.
Sende iyi birine benziyorsunVakit ayırıp kutlaman bile ince bir davranış; teşekkürlerrr
Teşekkürler Minik
Kendin gibi muazzam temenniler..İyi ki Varsın Nefise
Teşekkürler dostum![]()
Çok kibarsın, vakit ayırıp kutladığın için teşekkür ederim
Sağolasın adamım...insan iyisinden bir karpuz yollar
Abicim benim..gönülden seviliyorsun. İyi ki varsın
Ah, çok kşbarsın; hediyende çok eğlenceli.Teşekkür ediyorum vakit ayırıp kutladığın için
Heyyyy... ne kadar renkli ve neşe dolu!!! Çok teşekkürlerrrrr😍🥰😇
Teşekkürler üşengecim benim..ama helal sana bak sayemde parmak kası çalıştırdın
Sağolasın
Çokkkk kibarsın Sedefcimİkiside gerçekten halen dinlediğim iki harika şarkı; vakit ayırıp kutladığın için teşekkürler
Teşekkürler Adamımm![]()
Çok teşekkür ederim OzancımNice mutlu yıllara @The_Erinch, iyi ki aramızdasın ve inşallah uzun yıllar olmaya devam edersin.![]()
Berkcim..Muazzam dilekler..Gülmek senin tutkun olsun, eğer bir gün ağlarsan, O’da sevinçten olsun, bugünün dünden, yarında bugünden güzel olsun. Doğum günün kutlu olsun. Canım abim!
Ekli dosyayı görüntüle 104809
Ekli dosyayı görüntüle 104810
Teşekkür ederim..doğum günün kutlu olsun @The_Erinch![]()
hm mesaj alındı.Berkcim..Muazzam dilekler..
Harikasın kardeşim.
------
Teşekkür ederim... Halen imzalı kitap bekliyoruzzzzzzzz
![]()
Heyecan yaptımhm mesaj alındı.aklımda. Doğum günü hediyesi olarak güzel, imzalı bir kitap yakışırr
![]()