Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 1.Hafta Sona Erdi

Artık ful sunmam ben. Beni sinir etti. Kendisi sunsun ama sen olunca yarısına el atarım :A
Yav he he salı senden vallaha öyle bir şey yok :A
------

Neyse veda konuşmasını yapmanın vakti geldi. Yoruldum biraz, kaç saattir ekran başındayım. Bu kadar uzun sürmesini beklemiyordum. :A

Teşekkürler @xdragxx, teşekkürler @Dosi eğlenceli bir program oldu. İkiniz de güzel sunuculuk yaptınız. Yer yer şakayı biraz abartmış olabilirim, kusura bakmayın artık. :A

Aldığım parayla yurtdışı tatili yapmayı düşünüyorum, 2-3 ülke gezerim sayenizde teşekkürler. :A
Biz de teşekkür ederiz benim de düşündüğümden fazla uzadı yarışma :A
Yok ne kusuru VMYM tarihinde sunucuyla bu kadar uğraşan ikinci bir yarışmacı olmaz galiba bu anlamda performansın baya ilginçti :A
Tatilinde de iyi eğlenceler :A

İzleyici olarak yarışmayı takip etmek daha eğlenceli idi, ne yarışmacı olmanın stresi var, ne de kutu açmanın stresi var :A Emeklerinize sağlık @Dosi @xdragxx . Tekrardan tebrikler @phoebebuffay . Biraz daha devam etsen demiştim ama iyi ki teklifi kabul etmişsin :A
Artık haftanın 3 günü takip edersin :A Yakında online olmayan üyeleri çıkardığımız zaman kutuya da sahip olursun :A
------

Bilemiyorum artık, beni aratmaz umarım. :A
Göreceğiz :A Acun bey olarak tüm baskılara rağmen ayakta dururuz :A
------

Bu arada bugün acil telefon geldiği zaman ilk defa sunduğu halde yarışmayı oldukça iyi idare eden ve yarışmayı sunmaya başladığım zaman son 4 kutu yerine son 5 kutu dediğim zaman beni uyaran @Dosi'ye bir kez daha teşekkür ederim :A

Artık haftanın 3 günü takip edersin :A Yakında online olmayan üyeleri çıkardığımız zaman kutuya da sahip olursun :A
------

Göreceğiz :A Acun bey olarak tüm baskılara rağmen ayakta dururuz :A
------

Bu arada bugün acil telefon geldiği zaman ilk defa sunduğu halde yarışmayı oldukça iyi idare eden ve yarışmayı sunmaya başladığım zaman son 4 kutu yerine son 5 kutu dediğim zaman beni uyaran @Dosi'ye bir kez daha teşekkür ederim :A
İlk sunuculuğum değil, alışkınım.
Rica ederim ne demek 😊

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
@phoebebuffay tebrikler, şimdi 500.000'e her yerden kolay kolay ev bile alınmıyor, ondan 75.000 de normal hedefler için güzel para :A Bol bol gez yurtdışını, içinde hiçbir yer kalmasın, bu arada güzel bulduğun manzara fotoğraflarını bizimle paylaşırsan çok makbule geçer :A

Şaka bir yana biraz takip ettikten sonra dışarıya çıktığım için çok büyük bir yer kaçırmış olmam lazım ama o kısmıyla bile çok eğlenceli bir bölüm oldu, tebrikler. :bhr:

• Harika
Reactions: phoebebuffay