Sohbet & Muhabbet Konusu

.

Tolgahan Sayışman mı vardı? Yine bir kızkardeş vs durumu vardı sanki :A bir yemekte çalışıyordu. Sadece o bölüme bakmıştım :A
Tolgahan Sayışman vardı da dizinin içinde ne vardı hiç bilmiyorum :A O zamanlar kalitenin peşinden gittiğim için zap bile yapıp denk gelmedim :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
  • Harika
Reactions: slhttnmtl
  • Güldürdün
Reactions: Angelica and Dosi
Konu uplanmasa bile yüksek ziyaretçi alan konular var. Mesela dün Birsen Altuntaş'ın haberi sonrası Haziran'ın başında açtığım film konusu 70 ziyaretçi aldı. :A

Evet, akşam Kayseri'ye gideceğim. :A Dün konuşmuştuk hem @The_Erinch hem @Angelica ile ilgili bir kaç şey. :A
Anahtar kelimeler işe yarıyor :A geçen sene açılan Enler konumda sene boyunca her uğradığımda bir sürü ziyaretçi görüyordum. İlginç :A hadi senin konun haber konusu. Bu konu o konu düz ve full bizim goygoylar :A

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Anahtar kelimeler işe yarıyor :A geçen sene açılan Enler konumda sene boyunca her uğradığımda bir sürü ziyaretçi görüyordum. İlginç :A hadi senin konun haber konusu. Bu konu o konu düz ve full bizim goygoylar :A
22 ziyaretçi var dedikten sonra konuda ziyaretçi kalmadı. :F Ha, o da doğru. Sohbet Muhabbet konusunu ne yapacaklar da giriyorlar anlamıyorum. :A

Enler demişken bu sene enler olmayacak mı. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
22 ziyaretçi var dedikten sonra konuda ziyaretçi kalmadı. :F Ha, o da doğru. Sohbet Muhabbet konusunu ne yapacaklar da giriyorlar anlamıyorum. :A

Enler demişken bu sene enler olmayacak mı. :A
Okadar çok erklnlik varki ona sıra gelmedi :A Onu sene sonuna yakın yapayım dedim. Hem 2021i tam olarak kapsamış olur. O baya ilgi görmüştü aslında ama yoruluyorum ordan oraya koşmaya :A :A