Zey TV FF Var Mısın Yok Musun 1.Hafta Sona Erdi

• Beğendim
Reactions: STAR
Acun Bey Survivor işini bi düşünün, olmadı Var Mısın Yok Musun stüdyosuna paspasta atabilirim :A

Teşekkür ederim @Aserat :A Senden 500.000 bekliyorum :oley:

Reyting bizim işimiz :A Yorumlarınla, desteğin için teşekkürler tekrardan :A

Teşekkür ederim, zaten beklentim düşüktü buna da şükür artık :A
Artık yakanı bırakmayız :A

@Maskeli Fedai @phoebebuffay @BARON男爵 etikette unutmuşum. Katılım göstermek isterseniz ekleriz. @Zeyno45 @AteşBöceği @denizz19 @dreamy @kerem @xemrexxx @Özgür @MasacRE @Sherlock @Alos @EmreCan @cookies (sizleride etiket ettik ama eğer katılım göstermeyecekseniz ve etikette olmak istemiyoruz diyorsanız bildirmeniz yeterli😊

Tam bunu yazıyordum :A Aykut gerekeni yapacaktır. Aramıza hoşgeldin :Z
------

Edit: Beğeni ve güldürü attığınızda cevabınız ne bilmesi zor :A
Var Mısınız Yok Musunuz? :A @xemrexxx @BARON男爵
Yokum diyor :A
İlk bölüm yarın 20.00'da başlıyor. İzle seyirci olarak :A
Al sana içerik :A
Misal her bölüm kutunda 1tl en düşük, 500.000 en yüksek miktarda para oluyor. Diyelim sen yarışacaksın ve kutunda 20.000 var. Tek tek diğer numaraları söyleyerek kutuları açtırıyorsun. Arada sana teklif geliyor. Bu miktarı al kutundan vazgeç deniliyor. Kabul edersen o miktarı alıyorsun. Yok devam edeceğim diyorsan kutuları açmaya devam edeceksin. Arada teklifler gelip duracak, ne aldar az miktar değerinde kutu açtırırsan teklifler ona göre büyük rakamlar oluyor. Hep hayır deyip son 2 kutu kaldığında ya kendi kutunu açıp içindeki parayı alacaksın, yada diğer kutu ile değiş tokuş yaparsın :A
Tabi sana sıra belki 1 ay sonra gelir :A o sırada başkaları yarıştıkça konuda aktif olman iyi olacak. Senin kutunu açtıracak kişiyi belki vazgeçtirip, kutumda çok para olabilir diyebilirsin :A veya kutumu seç, sanki çok az para var da diyebilirsin :A
------

Bakalım bu yazıyı daha kaç kere kopyala yapıştır yapacağım @xdragxx :A
Yarışmanın formatını sizden daha iyi biliyorum hele yarışmacının sunucu koltuğunda oturan kişiden bile. Ama katılmayayım sen sunsan katılırdım belki :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam

Yarışmanın formatını sizden daha iyi biliyorum hele yarışmacının sunucu koltuğunda oturan kişiden bile. Ama katılmayayım sen sunsan katılırdım belki :A
Ben zaten sunacağım :A kurada çıktığın zaman ben sunarım :A 2 saatini bize ayırırsın herhalde? :A

• Güldürdün
Reactions: denizz19
Öncelikle merhabalar. Ben aranıza sonradan katılan Cervantes nickiyle tanıdığınız kişiyim. İsmim Fatih, 23 yaşındayım. Yarışmaya Kayseri'den katılıyorum. Hedefim 500.000 'i almak. Eğer alamasam da sıkıntı yok, Zey TV'nin başka projesine katılsam da okeyim yani ( Fav10' un Acun'u da sizsiniz yani @Dosi @xdragxx ) :A

Çok aydınlattın gerçekten her işin baştan savma sevmedim :A
Bu yeterlidir herhalde :A

Olmamış kulun köpeğin olsun :A
Çok güzel sürpriz bir program gelecek. Herkes memnun kalacak :A yakında çooook yakında :A
MS de başlıyor ona saklıyorum kendimi :A Benim eski aktifliğim olacak ki şimdi sen mi kalırdın @serhatt:A Hepiniz benden kalan boşluğun ekmeğini yiyorsunuz olsun yiyin helal olsun.

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Dosi
MS de başlıyor ona saklıyorum kendimi :A Benim eski aktifliğim olacak ki şimdi sen mi kalırdın @serhatt:A Hepiniz benden kalan boşluğun ekmeğini yiyorsunuz olsun yiyin helal olsun.
MS yi bana tercih ediyorsun demek ki. Peki kendini ona sakla. Bunu yazdım bir kenara.

Eski sen zamanıda aynı çenesi kuvvetliydim :A şimdi kanal patronuyum :Z

• Güldürdün
Reactions: denizz19

Bir ben bi dosi sunacak o yüzden sana özel sunucu ayarlayamacağımıza göre şansına küsmen daha iyi :A