Seyfullah ve benden vazgeçmiştin. Eminmsin?@Turkuazz ile devam edelim Acun Bey. Haydi bismillah
Seyfullah ve benden vazgeçmiştin. Eminmsin?@Turkuazz ile devam edelim Acun Bey. Haydi bismillah
Son kararım açalım bakalımTurkuazz da forumda değil. Son kararın mı açalım mı?
Maalesef olmadı maalesef. 500.000 TL...Son kararım açalım bakalım
Vazgeçmeseymişim keşkeSeyfullah ve benden vazgeçmiştin. Eminmsin?
Ama ikimizden biri kırmızı olabilir tabi sende 150 bin yoksaVazgeçmeseymişim keşke
İnanır misin bunun 500 bin olduğunu hissettim ama iyi çıkarsa suçlu olmak istemedim ondan demedimMaalesef olmadı maalesef. 500.000 TL...
Canımızı sıkmayalım 150.000 TL de bizi mutlu eder bugün...
Deseydin keşke..İnanır misin bunun 500 bin olduğunu hissettim ama iyi çıkarsa suçlu olmak istemedim ondan demedim
Emin misin yoksa yine karar değişimine gidiyor musun?
Ben positif düşünüyorum demiştim. İyi bir para var bence. Yinede sen bilirsin
İyi para derken yüksek bir miktar anlamında mı düşük mü?Ben positif düşünüyorum demiştim. İyi bir para var bence. Yinede sen bilirsin
Emin değilim Fikrimi değiştirdim @seyfullXh ın kutusunu açalım son kararımEmin misin yoksa yine karar değişimine gidiyor musun?
Açıyorum baaak bir şey demiyorsaaanEmin değilim Fikrimi değiştirdim @seyfullXh ın kutusunu açalım son kararım
Aynen, 50 bin veya 150 bin 1 numara ilk yarışma kırmızı hissim vardıİyi para derken yüksek bir miktar anlamında mı düşük mü?
Açalım Seyfullah 'ıAçıyorum baaak bir şey demiyorsaaan
Bugün fikir değiştirmelerinin sonu iyi bitmedi ama neyse.Emin değilim Fikrimi değiştirdim @seyfullXh ın kutusunu açalım son kararım
50.000 TLLLLLLLLLLLLLLLLAçalım Seyfullah 'ı
Yoo 10 TL açtırdı en sonBugün fikir değiştirmelerinin sonu iyi bitmedi ama neyse.
Hadi gelsin bakalımO zaman @seyfullXh ile devam edelim Acun Bey