Sohbet & Muhabbet Konusu

Benim önceki telefonum batarya sorunu yaşıyordu. Ben tıklamadan kendiliğinden basıyordu ve pencereler açılıyordu. Panikle yan tuşuna basıp kapatıyordum hep :A

Bu arada geçen burada 4 kişi bir dizi açtı diye şaşırmışsın ama rekorumuz 10 kişi :A
10 kişi aynı anda mı açtılar dizi konusunu 😱
Ben 4 kişi nasıl aynı anda açmayı başardınız diye şaşırmıştım baya. Ancak daha ne cevherler varmış haberim yok :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
O kadar yakın zamanda 10 yapmış mıyız :A Rekor Masumiyet veya başka bir dizide olmalıydı (ikiside olabilir) 7 konuyla :A
SS almıştım ama silinmiş olabilir. Bakınayım bulursam paylaşırım :A
Diğer konuda yorumumu buldum. Camdaki Kız için 9 kişi kapıştı yazmışım :A ondan sonra kapışan yeni isimlerde katıldı bize, en son 10u gördük :A @Cervantes
------

Şuan merak ettim kimlerin olduğunu. Biraz forumda geçmiş görsellere bakıp öğreneyim en iyisi kim olduklarını :A
Yerli dizi kısmında yorum konusu olan herkes :A

SS almıştım ama silinmiş olabilir. Bakınayım bulursam paylaşırım :A
Diğer konuda yorumumu buldum. Camdaki Kız için 9 kişi kapıştı yazmışım :A ondan sonra kapışan yeni isimlerde katıldı bize, en son 10u gördük :A @Cervantes
------

Yerli dizi kısmında yorum konusu olan herkes :A
Camdaki Kız epey fazlaydı hatırlıyorum :A Ama onu canım hiç istememişti, yoksa 10'u görürdük :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Benim önceki telefonum batarya sorunu yaşıyordu. Ben tıklamadan kendiliğinden basıyordu ve pencereler açılıyordu. Panikle yan tuşuna basıp kapatıyordum hep :A

Bu arada geçen burada 4 kişi bir dizi açtı diye şaşırmışsın ama rekorumuz 10 kişi :A
O kadar yüklenmeye iyi dayanmış.Ben forum çöker diyordum. :A @Cervantes @slhttnmtl

Kameraya el sallayın :A
IMG_20210628_180101.jpg

Geceleri iPad'i ele geçirebiliyorum. Modum olunca izlerim :A öyle üst üste yapmam. Bu ara günde 1 film iyi gittim :A dizide 2 veya 3 bölüm günde ideal :A
Çoook boş bir vakit dönem aralığında bir mini yabancı diziye başlayalım diyecektim senin seçtiğin, sen öğretmen gibi disiplini sistemli izlediğin için eşlik etmek iyi geliyordu yoksa bana kalırsa bir bölüm izleyip bırakıyorum genelde dizileri ve sıkıyor bu durum bir yerden sonra malum :A

Fakat mod olmadan izlemek mümkün değil. Cihaz, Şarj, elektrik, internet ve mod bu beşi olmazsa olmaz bir bütün gerçekten izleyebilmek için bir şeyler :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi