Herkes Buraya Baksın !

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,808
Puanı
1,060
Forumda Özel Konuların Daha Fazla Okunmasını Sağlamak!

Arkadaşlar bildiğimiz gibi özel konular açıyoruz. FavoriForumum.NET Özel Haber diye.

Açtığımız özel konuların daha fazla okunmasını sağlamak için bir takım çalışmalara başlamaya karar verdim. Bu çalışmalarımdan bir tanesi de konu başlıkları.

Konumuzun daha ilgi çekici hal alabilmesi için konu başlığının ilgi çekici olması gerekir.

Mesela örnek vermek gerekirse ;

Yakında başlayacak olan bir dizinin ne zaman başlayacağını öğrendiniz ve forumda paylaşmak istediniz.

Mesela yakında başlayacak olan Araf Zamanı dizisinin ne zaman başlayacağını öğrendiniz.

Konu başlığını açarken

" Araf Zamanı Dizisi Ne Zaman Başlıyor ? " gibi bir başlık açabilirsiniz. Böyle açılacak olan bir başlık okunma sayısı olarak daha iyi bir okunma alacaktır.

Mesela " Araf Zamanı Dizisi 15 Aralık 2011 Günü Başlıyor " gibi açılan bir başlık fazla ilgi çekmez. Çünkü konuyu okuyacak insan dizinin ne zaman başlayacağını öğrenmiştir.

Mesela başka bir örnek vermek gerekirse:

Bir diziden 2 tane oyuncu ayrıldığını kabul edelim.

" Arka Sokaklar'dan 2 Oyuncu Ayrıldı! " gibi açılan bir konu çok daha iyi okunma sayısı alacaktır.

Ancak " Arka Sokaklar'dan Şevket Çoruh ve Özgür Ozan Ayrıldı " adıyla açılan bir konu fazla okunma sayısı alamaz.

Anlamadığınız yer olursa sorabilirsiniz.

Daha güzel bir FavoriForumum için el ele :)

Saygılarımla

Son düzenleme:
Doğru bir noktaya parmak basmışsın. Aslında genel olarak "Google'da ben bu konuyu öğrenmek istesem ne yazarak aratırdım " diye düşünmek yeterli olabilir :

Ben zaten açtigim konulari Twitter'da paylasiyorum ve çok misafir geliyor, yaklasik 1500 takipçisi olan bir sayfam var.. Ben elimden gelenini yapiyorum..

doğru bi konuya değinmişsin ama bi de etiketleri yapmak lazım o zamanda baya kişi takip ediyor 😉