Sigarayı Neyle İçiyorsunuz ?

Aslında bu babamın tasarruf modu. 😂 Bir ara puro filan içiyordu adam. Şimdi normale döndü. Bir kaç zamana da bunu da bıraktımıydı babamı sigaralardan kurtarmış olacağız ama biz değil money sağolsun 😂
Püroyu hep merak etmişimdir biliyon mu görünüşü güzel 🤣 Babam bazen bırakcam diyor dayanamıyor yine içiyor para gelip gider ama giden sağlık geri gelmez

• Beğendim
Reactions: cookies and Gizmen
Püroyu hep merak etmişimdir biliyon mu görünüşü güzel 🤣 Babam bazen bırakcam diyor dayanamıyor yine içiyor para gelip gider ama giden sağlık geri gelmez
Doğru zaten babam da baya öksürüyor ama o bu gidişle sağlık gidince değil de para gidince bırakacak gibi 😂 ben de tütün ürünü içsem pipo denerdim bir kere bana klass geliyor neden bilmem ama hava katıyor öyle şeyler insana bence😂

• Beğendim
Reactions: cookies
Doğru zaten babam da baya öksürüyor ama o bu gidişle sağlık gidince değil de para gidince bırakacak gibi 😂 ben de tütün ürünü içsem pipo denerdim bir kere bana klass geliyor neden bilmem ama hava katıyor öyle şeyler insana bence😂
Dediğin de güzel duruyormuş hoş ama zararı ne kadardır bilemem Allah babalarımıza yardım etsinn bir an önce bıraksınlar bu illeti
Denizli'de diyeyim başka detay vermesem olur herhalde :A
Mahalleyi sokağı apartman numarasını vermeyi unutmuşsun :A

• Harika
Reactions: cookies and Gizmen
Asla tek içemem, bir şey bulamıyorsam suyla içerim. Çay ve kahveyle çok tüketirim aşırı uyumlu oluyor. :bhr:

• Harika
Çevremde herkes içiyor (ailem hariç) özellikle arkadaşlarım. O kadar üzülüyorum ki, günde 3 paket içen var, ilkokul 4.sınıfta başlayan var, gece uyurken ciğerleri öten var. Gerçekten 20'li yaşlarda bir insan bunu kendine neden yapar?

Ben arada içiyorum 40 yılın başı işte yanında kahve ile o kadar ama onun dışında her gün 10'ar 20'şer içenler net zeka problemi var üzgünüm.

• Beğendim
Sen içiyon mu ?Niye şaşırdın ?
İçmiyorum pahalı diye :A
------

Çevremde herkes içiyor (ailem hariç) özellikle arkadaşlarım. O kadar üzülüyorum ki, günde 3 paket içen var, ilkokul 4.sınıfta başlayan var, gece uyurken ciğerleri öten var. Gerçekten 20'li yaşlarda bir insan bunu kendine neden yapar?

Ben arada içiyorum 40 yılın başı işte yanında kahve ile o kadar ama onun dışında her gün 10'ar 20'şer içenler net zeka problemi var üzgünüm.
Günde 3 paket mi :A Zengin arkadaşlarınla tanışmak isterim
------

Cehennemin dibindeyim, geçen hafta yolladılar :A
Köyde misin :A

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961