'Bozkır Arslanı Celaleddin' Sezon Finali Yapıyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,617
Puanı
1,061
31972411555c73e0968259ba54ce8a96_640x640.jpg

Geçtiğimiz ay ATV'de yayınlanmaya başlayan Özbekistan-Türkiye ortak yapımı Bozkır Arslanı Celaleddin sezon finali yapıyor.

Yapımcılığını Bozdağ Film'in üstlendiği, başrollerini Emre Kıvılcım, Yulduz Radjova, Rano Shodiyeva, Rayxoun Ulesanova, Tohir Saidov, Saide Rametova ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu'nun paylaştığı yapım, 13 bölümlük (her hafta ikişer bölümle yayınlandı) ilk sezonuna gelecek hafta nokta koymaya hazırlanıyor.

Bozkır Arslanı Celaleddin, sezon finaliyle 2 Temmuz Cuma 20.00'de ATV'de!

Sanırım tek burada yayınlanmadığı için sezon finali yaptılar da yine 1 reyting çok az. :A Yeni sezonda da bu zamanlarda başlar ve yine 1 küsurlarda gezer :A

Avuçlarını yaladılar, bir daha yayınlanacağını sanmam.. :Z :F

Sanırım tek burada yayınlanmadığı için sezon finali yaptılar da yine 1 reyting çok az. :A Yeni sezonda da bu zamanlarda başlar ve yine 1 küsurlarda gezer :A
Avuçlarını yaladılar, bir daha yayınlanacağını sanmam.. :Z :F
Dizi Özbekistan-Türkiye ortaklığında Özbekistan için hazırlandı. Özbekistan'da 13 bölüm yayınlandı ve bölüm süreleri 60 ya da 90 dakika idi. Türkiye'de 2 saat üstü yayınlandığı için 7 bölüm sürdü. Geçenlerde Mayıs ayında dizinin 2. sezonu çekimine başlandı ancak daha yayına girmedi sanırsam Özbekistan'da. Dizi Özbekistan'da çok beğenildiği için 2. sezon çekimine başlanmıştı, yoksa tek sezon olarak bitecekti. Dizi Özbekistan için yapıldığından dolayı Atv'ye pek bir getirisi yok. Devam etse de etmese de ATV zarara uğramayacak.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Dizi Özbekistan-Türkiye ortaklığında Özbekistan için hazırlandı. Özbekistan'da 13 bölüm yayınlandı ve bölüm süreleri 60 ya da 90 dakika idi. Türkiye'de 2 saat üstü yayınlandığı için 7 bölüm sürdü. Geçenlerde Mayıs ayında dizinin 2. sezonu çekimine başlandı ancak daha yayına girmedi sanırsam Özbekistan'da. Dizi Özbekistan'da çok beğenildiği için 2. sezon çekimine başlanmıştı, yoksa tek sezon olarak bitecekti. Dizi Özbekistan için yapıldığından dolayı Atv'ye pek bir getirisi yok. Devam etse de etmese de ATV zarara uğramayacak.
Bunu biliyorum zaten, fakat diğer tarih dizileri gibi yüksek reyting bekliyorlardı ona istinaden avuçlarını yaladılar dedim.

Bilmediğimiz şeyleri söylesen keşke, bu dediklerini yedi düvel biliyor zaten. :) Bu arada zarar etmek farklı beklenti farklı, resmen dizi 1 reyting aldı ve rezil oldular, yerine film getirseler daha yüksek alırlardı...

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem