'The Split'in Yerli Uyarlamasının Adı Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,633
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
images

The Split'in yerli uyarlamasının adı belli oldu!

Şu sıralar Sen Çal Kapımı dizisinin yapımcılığını üstlenen ve yeni sezon için Onur Tuna'nın başrolünde yer alacağı Mahkum dizisini hazırlayan MF Yapım'ın ülkemize The Split'ten uyarlayacağı dizinin adı Ayrılık olarak belirlendi.

Ayrılık, yeni sezonda FOX'ta!

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
Gelecek sezon FOX dizisi izleyecek herkese Allah sabırlar versin sosyal medyadaki fanları çok zor bir dönem bekliyor. :A

• Güldürdün
Reactions: cookies
Her kanal bir gün 2014-2016 Kanal D hastalığını yaşayacaktır. İki yıldır FOX bunu yaşıyor. Ondan sonra da sıra Star'a gelecek yüksek ihtimalle.

• Güldürdün
Her kanal bir gün 2014-2016 Kanal D hastalığını yaşayacaktır. İki yıldır FOX bunu yaşıyor. Ondan sonra da sıra Star'a gelecek yüksek ihtimalle.
Star bu ara dizi yerine eğlence programları yapıyo hepsi de aynı konuklar oluyo :A Bülent Ersoy da tutmaz diye düşünüyorum.

Sonra evet haklısın bi sürü dizi siparişi vercek tuttutmak için ve hepsi final yapcak sonra satılır :A

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Fox sürekli yeni dizi siparişi vermek yerine, elindeki dizilere sahip çıkmayı mı öğrensen öncelikle acaba? Ayrıca bu kadar çok dizi yapıp tutmayınca zarar etmiyor mu bu kanal?

• Beğendim
MF Yapım'ında balonu sönecek yakında, MD'den sonra şımardılar iyice.

Konuya girerken tahmin etmiştim kanalın FOX olucağını ve yanılmadım başka bir kanal olsa şaşırırdım zaten :A
Ama objektif bakarsak FOX Fatih Aksoy sayesinde buralarda MF Yapım,Medyapım olmasa FOX fiyasko bu yüzden bu kadar çok yakın bir ilişkileri var bence.