KAP gelmeden inanmamak gerekiyor transfer döneminde ama tetikte kalmaya devam...Onyekuru bitti diyorlar
Bizimki yine uçtu..KAP gelmeden inanmamak gerekiyor transfer döneminde ama tetikte kalmaya devam...
Onyekuru, Gedson’a da GS aşısı aşılamış. Gedson da bizi istiyor. O ve Benfica’dan arkadaşı Fiorentina ( Florentino) da gelirse muhteşem olur gençlik ve dinamizm bakımından...
Ekli dosyayı görüntüle 104360
Hayaller uçuk kaçık, gerçekler:Bizimki yine uçtu..
Esra Ceyhan'da ne işin var?Hayaller uçuk kaçık, gerçekler:
PSV maçı 11'inde Aytaç Kara, Emre Akbaba, Emre Kılınç, Ömer Bayram, Emre Taşdemir...
"Yönetime gelişiminizin ilk 10 gününde önemli transferler yapacağız, PSV maçına hazırlıklı olacağız" vaadinde bulunan ve henüz siftah yapmamış olan yeni yönetimin 6.gününde transfer haberlerini bekliyorumdur...
Pazartesi günü Barış Alper'i açıklayacaksınız."Yönetime gelişiminizin ilk 10 gününde önemli transferler yapacağız, PSV maçına hazırlıklı olacağız" vaadinde bulunan ve henüz siftah yapmamış olan yeni yönetimin 6.gününde transfer haberlerini bekliyorumdur...
PTT’den milyon Eurolar verilerek alınan transferler içime sinmiyor. 2 milyon Euro üstüyse cidden çok para ve gereksiz, zaten sol kanatta çok isim var. Onyekuru’nun yerine değildir umarımPazartesi günü Barış Alper'i açıklayacaksınız.
Bizden 3 milyon € isteyen Oflu başkan sizle 1.5 + bir oyuncu karşılığında anlaşma yapmışlar. PTT'nin en iyisiydi bu çocuk. Avcı çok istiyordu onu. Bende baya istiyordum. Bu sene işimize çok yarardı. İyi de para kazandıracak potansiyeli vardı.PTT’den milyon Eurolar verilerek alınan transferler içime sinmiyor. 2 milyon Euro üstüyse cidden çok para ve gereksiz, zaten sol kanatta çok isim var. Onyekuru’nun yerine değildir umarım
Yine de bizim aciliyet gereken transferlerden değil, orta saha ve sol bek şu an en acili. Neyse daha 10 gün olmadı, bu hafta içi 3-4 kap gelecektir diye umut ediyorum hele ki Gedson-Fiorentino-Onyekuru ve sol bek transferi UEFA listesine yazdırılırsa iyi iş çıkarılmış olunur...Bizden 3 milyon € isteyen Oflu başkan sizle 1.5 + bir oyuncu karşılığında anlaşma yapmışlar. PTT'nin en iyisiydi bu çocuk. Avcı çok istiyordu onu. Bende baya istiyordum. Bu sene işimize çok yarardı. İyi de para kazandıracak potansiyeli vardı.
Bildirim kaynamış olmalı araya yoksa bilirsin geçmem es kolay kolayOyuncunu görselini seni etiketleyerek paylaştım.Tepki göstermedin. @Tolstoyevski
Diss'im oyuncunun transfer ihtimaline sana değil.Kaan Ayhan'ın ihtimali oldukça yüksek gözüküyor transfer bakımından. Açıkçası milli takımdan pek beğendiğim bir oyuncu değil, gözü kapalı güven vermiyor. Ama gerçekçi şartları düşünürsek Luyindama canlı bombasındansa Kaan Ayhan bu lig adına yeterli olabilir, Marcao ile iyi bir ikili form yakalayabilirler.
Bereket versin Kaan Ayhan o kadar da olağanüstü bir transfer değil ki, bir Merih ya da Çağlar hatta Ozan Kabak bile olsa tamam ama Kaan ortalama bir isim. Yine de yerli sınırı olunca o bölgeye gelebilecek en ekonomik ve mantıklı transferlerden biri olur tabii..Diss'im oyuncunun transfer ihtimaline sana değil.