Erkek Voleybol Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu Oldu!

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
115,438
Puanı
1,060
E4WdfLEX0AU-vxB.jpeg

A Milli Erkek Voleybol Takımımız Avrupa Şampiyonu Oldu. Milli Takım, CEV Avrupa Altın Ligi finalinde Ukrayna’yı 3-1 yenerek Avrupa Altın Ligi şampiyonu olmayı hak etti.
Bu ayrıca Milli Takımın üst üste ikinci kez kazandığı bir şampiyonluk oldu.

Futbol dışında her yerde aslında başarı olarak iyiyiz ben kadın voleybolunda iyiyiz diye biliyordum ama erkekte Avrupa şampiyonu olmak mükemmel başarı.

• Beğendim
Reactions: cookies and 12.Adam
Futbol bizim ülkede her zaman günden maddesi abi. Benim gibi futbol manyakları çok :A Ama diğer dallarda bu kadar yüksek bir başarının az konuşulması üzüyor
Bir de futbola hemen herkes fikri beyan edebildiğinden, voleybolda bu pek olmaz.İşi bilenlere emanet edilir.Federasyon başkanından antrenöre dek.Kimse işlerine burnunu sokamaz.Altyapılara önem verilir lafta değildir gerçekten de değeri bilinir ve antrenörlerde istikrar vardır.Takım-Hoca uyumsuzluğu istisnalar dışında hiç yaşanmaz.Yabancı sayısı sorunu yoktur.Aklıma gelenler şimdilik bunlar.Kafana takılan sorulara yardımcı olmaya hazırım. @The_Erinch

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Bizi , sporlarda başarılı görmek mutlu ediyor. Umarım diğer spor dallarında da başarılar elde ederiz.
Hayırlı olsun. :)