🤫 Niye belli ediyorsun@Dosi 100 küsur bildirimi görünce korktum bir an, neredeyse geri kaçıyordum Demek o olayı devam ettirmek için bu konuyu seçtin ha Sayfalar boyu olmamış bildirimi almak çok güzeldi, teşekkürler
İyi yapmışsın, hem boşuna konu da uplamasın İddialı olacağımdır artık ya, seni geçebilir miyim bilmem ama🤫 Niye belli ediyorsun
Mesajı buraya aldım.
En çok orda mesaj görünce affetmedim
Artık yarıştasın. Umarım beni geçmezsin
Sonuncu olmayacağın kesin ilk geldiğinde de baya bi Survivor konusunda taramıştım seniİyi yapmışsın, hem boşuna konu da uplamasın İddialı olacağımdır artık ya, seni geçebilir miyim bilmem ama
Oo geçen seneki Survivor konusu bitmez zaten, bir kısmı bile baya destek sağladıSonuncu olmayacağın kesin ilk geldiğinde de baya bi Survivor konusunda taramıştım seni
çok manidar bir görsel
Decoder işte nesi manidar ayolçok manidar bir görsel
E işte konuştuğumuzun üstüne böyle sessiz sessiz görselin gelmiş olması manidarDecoder işte nesi manidar ayol
Çalar saat mi kurayım?E işte konuştuğumuzun üstüne böyle sessiz sessiz görselin gelmiş olması manidar
AnlamadımÇalar saat mi kurayım?
Görsel gelirken önceden seni haberdar mı edeyim ?Anlamadım
Yok beGörsel gelirken önceden seni haberdar mı edeyim ?
Sevindim yoksa seni böyle kaldırmak zorunda kalabilirdim.Yok be
Elveda Rumeli dizisini izlemiş miydin?
Çok güzel diziydi.Ben yayınladığı gün Arka Sokaklar olduğundan tekrar yada özet şeklinde takip ederdim.Finali içler acısıydı.Aynen izledim.
Aynen izledim.Elveda Rumeli dizisini izlemiş miydin?